Rezultati 1 do 3 od 3

Tema: Sezona 2024/25

Super Member FreeRider avatar
    Datum registracije
    29.09.2013
    Skije / Bord
    Soul7
    Godina
    50

Podrazumevano Sezona 2024/25

Cijele sezone imao sam dva ski dana
    U meteo temi smo pričali o tome koliko u Crnoj Gori vrijeme nije išlo na ruku skijašima.
    Uzalud je bilo i vještačko osnežavanje jednog malog dijela staze na Kolašin 1450, temperature su bile u + non stop.
    Mislim da je malo ko zadovoljan ovom sezonom kod nas. Za ostale zemlje bivše YU i nije tako, koliko sam uspio pratiti na instagramu skijalo se dosta dobro.
    Ovdje ima i kolega koji skijaju a imaju tu sreću i da žive u inostranstvu, pa će njihova ocjena sezone sigurno biti zanimljiva.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Ja sam sezonu poceo ranije nego ranijih godina ali i ranije zavrsio. Mislim da je ovo bilo prvi put u deceniji da nije bilo martovskog skijanja posto je mart zakazao s snjegom. Odlicno decembarsko, jos bolje januarsko i okusio februara. Malo Jahorina, Kupres pa Austrija i Italija.

Ove godine sam uocio dve stvari koje bi mogle imati uticaj na moje buduce skijanje. Prvo je da mi daleko vise leze produzeni vikend, jednom ili dva puta mjesecno nego 7dnevni aranzmani. Daleko vise uzivam, gustam, nakupim dana a financijski nema razlike. Radje cu otici svaki mjesec na produzeni vikend i do kraja ski sezone imati 10tak dana nego na 7 dana u januaru i da to bude to.

Drugo je da sam sokiran koliko novca trosim ili sam potrosio na opremu za aktivnost koju realno imam oko 10 dana godisnje
    History is made by those who dare to break the rules.

Super Member FreeRider avatar
    Datum registracije
    29.09.2013
    Skije / Bord
    Soul7
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Ja sam sezonu poceo ranije nego ranijih godina ali i ranije zavrsio. Mislim da je ovo bilo prvi put u deceniji da nije bilo martovskog skijanja posto je mart zakazao s snjegom. Odlicno decembarsko, jos bolje januarsko i okusio februara. Malo Jahorina, Kupres pa Austrija i Italija.

Ove godine sam uocio dve stvari koje bi mogle imati uticaj na moje buduce skijanje. Prvo je da mi daleko vise leze produzeni vikend, jednom ili dva puta mjesecno nego 7dnevni aranzmani. Daleko vise uzivam, gustam, nakupim dana a financijski nema razlike. Radje cu otici svaki mjesec na produzeni vikend i do kraja ski sezone imati 10tak dana nego na 7 dana u januaru i da to bude to.

Drugo je da sam sokiran koliko novca trosim ili sam potrosio na opremu za aktivnost koju realno imam oko 10 dana godisnje
    Slažem se sa tobom u svako slovo
    Ljepše je poći na par dana kada si u prilici i tako ,, razvući " cijelu zimu, a što se tiče para.. ja sam i gori. Paraglajding, skijanje, motor, ronjenje.
    Juče sam nakon 400km vožnje po planinama i krivinama definitivno odlučio da je sa mojih 51. godinu sasvim dovoljno vožnja motora i skijanje. Tako pokrijem cijelu godinu aktivnostima a finansijski nekako i da podnesem.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •