Citirati Originalno postavljeno od Djuzla Pogledati poruku
Ima par stvari sa kojima se ne bih slozio s tobom, ali to ne znaci automatski da sam u pravu.

1. Nijesam siguran da vozak ne ulazi u p-tex, zar sva klizna povrsina nije od samog p-texa?
2. Struganje zakrpe p-texom- ako se nanese pravilno, tj strucno i isto tako sastruze, tj od sredine zakrpe do kraja i od sredine ka drugom kraju, tesko da ce se zakrpa iscupati. Lik sa klipa koji sam okacio je super objasnio i posebno skrenuo paznju kako da se izbjegne cupanje zakrpe. Ako neko odrati po uputstvu sa klipa, mislim da je gotovo nemoguce da mu se zakrpa iscupa, kako velika, tako i mala.
3. Apsolutno se ne bih slozio da se rucnim ostrenjem skida vise kantne od masinskog ostrenja. Narocito ako se ostri sitnijom turpijom.

Alat koji sam pobrojao je neki bas basic i nekom rekreativcu, ko provodi dosta vremena na snijegu, mislim da bi bilo sasvim dovoljno. Naprednom skijasu bih ipak dodao na spisak jos par alata.

Kako sam i sam serviser skija u kucnoj (tj balkonskoj) varijanti i radim iskljucivo rucno, ja ipak, sto se alata (sa spiska) tice, stojim malo bolje, da ne kazem ozbiljnije.

Poredjenja radi, ja p-tex ne nakapavam sa stapica, nego koristim pistolj

Zatim koristim profi stege za skije, skalper fenola, dosta bolju i skuplju peglu nego onu koju sam predlozio, koristim celicnu, bakarnu, najlonsku i cetku od konjske dlake.
Vec ove zime prelazim na roto cetke a iduce vrlo vjerovatno na masinu za voskiranje.

Tako da, isto ostaje da se alat koji sam nabrojao u prethodnom postu odnosi na nekog rekretivca, ne pretjerano zahtjevnog, koji moze osnovni alat moze da nadje po simbolicnoj cijeni i da sam sebi sredi skije, i koji ce mu se relativno brzo isplatiti, narocito ako se radi o nekoj skijaskoj porodici.
ajmo vako . prestanite da coveku unistavate portal . naucnici. serpe lonci i kucna radinost je kao kupovina preko falibaba -p sa cetrdeset razbojnika. prosle godine sam ulozio 48 hiljada e da napravim novi servis sa greskom u 0.02 posmaka.ovu temu servisa ZORAN TREBA DA ISKLJUCI. nekada su se skije vozile 40km/h i to je bilo vow. sada tu brzinu i pocetnici postizu drugi dan. DZABA SAM DRZAO ONE PREZENTACIJE.