Originalno postavljeno od
tdusko
Skijam vec par godina na ovim skijama:
Atomic Race SL 11, 156cm
https://static5.snowsport.pl/pol_pl_...09-56881_1.jpg
Sobzirom da sam skije kupio pre 6-7 godina nemajuci apsolutno ni najmanjeg pojma sta kupujem. Skije su bile polovne i trebale su da sluze da se na njima ucim i vidim da li ce se skijanje kod mene primiti. Kako se (gle cuda!) primilo, skijam plave i crvene staze paralelnom tehnikom, carv je u planu, nekada, hteo sam da kupim sebi nove skije. E sad, ja iskreno nijedne druge skije nikad nisam probao pa samim tim nemam sa cim da uporedim. Dakle, sta posle ovih skija? Kao sto rekoh vozim plave i crvene staze, crne me ne zanimaju, ne jurcam, ziheras sam teski jer se plasim povreda. Ono sto sam primetio je da su moje skije znatno teze od zeninih i primetio sam da mi bas ne ide skijanje kroz dubok sneg, one gomile kad se naprave posle podne na strmijim delovima, pored piste ne skijam, nekako mi se cini da se zaglavljujem. Eto, imam utisak da bi mi bilo malo lakse da su same skije lakse, ako nista drugo bar zbog tegljenja i to ako bi mi sama skija pomogla da se lakse snalazim na strmim, razrovanim delovima, a da sutra mogu da vezbam karving sa njima. Visok sam 177 cm, 80 Kg tezak. Hvala