I kod nas je bilo posla, ali koeficijent 2 je sve uništio. Planine treba štititi, a ne zatrpavati betonom.
I kod nas je bilo posla, ali koeficijent 2 je sve uništio. Planine treba štititi, a ne zatrpavati betonom.
Izvinjavam se sto se uMesavaM....znajuci @Stekana aka Stevu, taj SVE podrzava...narocito Mucenicu od Divlje Kruske Jahorinske, koje vise, naravno, nemas dje nabrati ni za 2 kofe.. a svakako, zajedno sa Stevom podrzavam tu Taksu i predlazem jois2 minimu uvesti...za svaki slucaj..
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
U Srbiji je otvoreno 800 firmi, ruskih, ove godine. To su velikom većinom oni koji mogu da rade odakle hoće i to je 1-2 zaposlena. Nemaju svi familije, naprotiv, puno je samaca što znači da tih 800 firmi "iza sebe" daje 2-3 hiljade ljudi.
Cenim da je više ljudi iz rusije dolazilo na Kopaonik prethodnih godina nego što će među ovima biti skijaša.
A ono za bolje ljude...
Da je po mome, obnovili bi planinarske domove, malo meze, malo rakije, a skijanje kroz šumu. Taksa nije sramota, više je glupost, možda je i lažna vijest.
Rusi, a i Ukrajinci, su stvarno došli, oko mene se ozbiljno govori ruski na svakom ćošku, možda su u početku bili samci, sad su stigle i porodice. Prodavnice, tržni centri, škola. Juče je Luksoft otvorio razvojni centar sa hiljadu ljudi. Cijene rentiranja stanova su ozbiljno porasle, a kud će rentijeri nego na skijanje. Kopaonik još ne riješava probleme sa gužvama, ni ove godine, nije izgrađena ni obećana žičara iz centra. Dakle, sve je to na Jahorini, a lijepo bi bilo da Ljevnajić kaže i neku riječ o Igrištima, najavi neko otvaranje, da znam kad jurim međeda po Javor planini.
Ne brinite, direktor OC je iskusan na ovakvim pozicijama, i zna kako da...pokupi lovu
A vidim da mu je samopromocija po stranicama na društvenim mrežama ozbiljno napredovala, ne izbija sa službenih stranica njegov lik, što je jako iritantno jer me ne zanima šta je direktor izjavio, kome je šta poklonio, kad se rukovao sa preCednikom Dodikom i šta misli o starletama....Ako sam na stranici OC očekujem info o stanju na stazama, novitetima i aktuelnostima, ne o direktoru.
@Nightmaster, pa imaš aktuelnu informaciju o radu žica i staza na sajtu OC-a: https://www.oc-jahorina.com/ski-info/
Eno i Prača radi:
![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)