Strana 14 od 17 PrvaPrva ... 41213141516 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 131 do 140 od 166

Tema: Cimer za zimovanje

Junior Member
    Datum registracije
    25.11.2005
    Godina
    45

Podrazumevano

da se i ja oglasim. bilo je super, ali kao i uvek mnoooogo kratko!!!hvala svima na drustvu, i sto se mene tice, ostajemo u kontaktu.ljubav prema skijanju mora da se gaji

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Pozdrav i tebi, a sto se tice slika sve moje ce biti okacene uskoro na galeriji ski manijaka

Junior Member
    Datum registracije
    21.12.2005
    Godina
    51

Podrazumevano

da se i ja oglasim
    i da pozdravim jovanu

Pa.. Naučio da skijam :-) ai_ski avatar
    Datum registracije
    20.10.2005
    Godina
    52

Podrazumevano E... ta francuska

svako ce po necemu da je pamti...

A sto se Jovane tice... njoj ce bas da ostane u secanju...

Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Ajde da kazemo nesto vise o ovoj nasoj avanturi.
    Strasno, strasno, strasno!!!!

Za 309 Eura skijanje na oko 3000 m, po stazama kakve se pozeleti mogu dugackim i po nekoliko kilometara, za sve vrste skijasa Prevoz jeste da je bus, ali bus najnovije generacije i mislim da nije bio problem putovati sa takvim vozacima kao sto su Marko i Mica, ovim putem bih hteo da ih pozdravim. Smestaj pravi skijaski, mali apartmani ali zadovoljavajuci sa svim pratecim stvarima u nemu.

Stvarno ja vise ne znam sta da kazem ljudi iduce zime bi trebalo da nas bude bar 3 autobusa sto znaci 200 ljudi.

Zeleo bih svima da se zahvalim na predivnom druzenju celoj ekipi.

DEVOJKE I MOMCI SVAKA CAST

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Treba nastojati da se napravi neki aranzman od deset dana. Jedna nedelja je ipak kratko za Francusku gde se bar dva dana potrose do tamo i natrag. Jeste da bude skuplje ali ako se vec planira godinu dana unapred...

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bata Bane
    Ajde da kazemo nesto vise o ovoj nasoj avanturi.
    Strasno, strasno, strasno!!!!

Za 309 Eura skijanje na oko 3000 m, po stazama kakve se pozeleti mogu dugackim i po nekoliko kilometara, za sve vrste skijasa Prevoz jeste da je bus, ali bus najnovije generacije i mislim da nije bio problem putovati sa takvim vozacima kao sto su Marko i Mica, ovim putem bih hteo da ih pozdravim. Smestaj pravi skijaski, mali apartmani ali zadovoljavajuci sa svim pratecim stvarima u nemu.
    Pa... recimo da bi mogao da kazes nesto o ceni tih pratecih stvari kao i o trosku koji ste (prosecno) napravili svracanjem u onaj 'talijanski Metro/Maxi/Rodic...

Eto, to bi jos mogao da nam kazes, al kao onako, neobavezno, posto je vec to sto si ispricao dovoljno da (bar mene) nalozi toliko da sam vec poceo da štekam parice ya tu excoursiju

Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od hehehe
    Pa... recimo da bi mogao da kazes nesto o ceni tih pratecih stvari kao i o trosku koji ste (prosecno) napravili svracanjem u onaj 'talijanski Metro/Maxi/Rodic...

Eto, to bi jos mogao da nam kazes, al kao onako, neobavezno, posto je vec to sto si ispricao dovoljno da (bar mene) nalozi toliko da sam vec poceo da štekam parice ya tu excoursiju

Sto se tice tih stvari nas 6toro iz apartmana je dalo po 20 eura, gde smo u jednoj prodavnici nakupovali toliko hrane i pica da nam je na kraju ostalo nekoliko pljeskavica i kojekavih djakonija Po kaficima cene razne, kao i kod nas, tako da mislim da jedna osoba sa svim troskovima moze da prodje sa 500 Eura i to bas lepo da se provede. Ja kontam da sam tamo zbog skijanja, i ja tamo skijam.

Ski legenda
    Datum registracije
    26.11.2005
    Godina
    55

Podrazumevano

Veliki pozdrav za cjelokupnu ekipu iz Valmeiniera!!
    Posebno za ekipu iz 606 apartmana i povremene drage goste !!!!
    Skijanje je bilo savršeno.Druženje super. Falio je samo još neki sunčan dan za totalno ludilo! Pozdrav za "Carver-bateriju". Do sledećeg skijanja...

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bata Bane
    Sto se tice tih stvari nas 6toro iz apartmana je dalo po 20 eura, gde smo u jednoj prodavnici nakupovali toliko hrane i pica da nam je na kraju ostalo nekoliko pljeskavica i kojekavih djakonija Po kaficima cene razne, kao i kod nas, tako da mislim da jedna osoba sa svim troskovima moze da prodje sa 500 Eura i to bas lepo da se provede. Ja kontam da sam tamo zbog skijanja, i ja tamo skijam.
    Tako sam i ja nesto kontao, hvala ti na informacijama... a to za skijanje... pa to je jasno, i bravo za to.
    Bice jos zima, "ceracemo se" i po Francuskoj.
    Pozdrav!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •