Moze li se stici za 6h od bg do boroveca? Koliko okvirno treba?
Moze li se stici za 6h od bg do boroveca? Koliko okvirno treba?
I za manje...
To videh i ja, al reko mozda gmaps ne uracuna zimske uslove puta itd. pa me zanimalo necije iskustvo iz prve ruke sto se kaze
Ti onda nagari ovamo gde je suvo, pa anuliraj
Kakvo je stanje sa parkingom u samom mestu? Nisam uspeo da pronadjem da li ima nekih vecih parkinga, koliko se placa, da li hoteli uopste nude parking mesta? Imate li kakvih informacija na tu temu
Da doprinesem forumu i odg sam sebi 😏
Hotel semakov ima besplatan parking, a nude i garazu po ceni 7e dan, to sam saznao za sad 🙂
Hoteli uglavnom imaju svoj parking i ako si gost besplatno je. U centru se parkiranje placa, kad stanes negde dodje ti inkasant, prosle godine je bilo 5 eur na dan, verovatno se mozes dogovoriti ako ostajes duze.
Kakva je situacija sa snegom bila prethodnih godina,u periodu oko i posle nove godine?
Kakav je Botovec za pocetnike? Isao bih sa suprugom i cerkom od 8god koja je prosle zime stala na skije i spustila se par puta sa Pancica npr.. Gledali smo preko agencije hotel Iceberg, nadam se da nije mnogo daleko od staza i da ne moraju mnogo da se nose skije
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)