"...S početkom zimske sezone za skijaše i sve ostale korisnike skijaških žičara i gondola u Austriji vrijedi tzv. 3-G pravilo, odnosno da kod kupnje karte na šalteru treba predočiti dokaz o cijepljenju protiv koronavirusa, izlječenju ili svježi antigenski test ne stariji od 24 sata ili PCR test. Ono što je ove zimske turističke sezone važno za vlasnika skijaških žičara, dizala i gondola jest da neće biti ograničenja kapaciteta i da nije više potrebno držati fizički razmak među osobama..."
Izvor: https://www.vecernji.hr/vijesti/skij...lo-3-g-1524684

Odgovor sa citatom
  Odgovor sa citatom History is made by those who dare to break the rules.
 History is made by those who dare to break the rules. Originalno postavljeno od gevara
 Originalno postavljeno od gevara

mislim da se u oba slučaja ne radi o gondoli nego o kabinskim liftovima.
 mislim da se u oba slučaja ne radi o gondoli nego o kabinskim liftovima. Po meni, jedina zanemrka ovom skijalistu je visina, fali malo glecerskih staza i tog snega, ali svakako neces pogresiti. Mi smo imali Superski ski pass pa smo skijali i okolna skijalista, Brixen, Wildkogel, Zillertal, Kitzsteinhorn..., ali za tri dana Kitz ce ti biti vise nego dosta.
 Po meni, jedina zanemrka ovom skijalistu je visina, fali malo glecerskih staza i tog snega, ali svakako neces pogresiti. Mi smo imali Superski ski pass pa smo skijali i okolna skijalista, Brixen, Wildkogel, Zillertal, Kitzsteinhorn..., ali za tri dana Kitz ce ti biti vise nego dosta.