Rezultati 1 do 10 od 2084

Tema: Ski centar Tornik

Hibridni pregled

Super Member veljadj avatar
    Datum registracije
    15.12.2017
    Skije / Bord
    Rossignol Pursuit 13 Carbon
    Godina
    52

Podrazumevano

Pre dva dana sam bio na Torniku i s obzirom da prošle zime nisam skijao oduševljen sam radovima i novom stazom Stankova ravan.Sišao sam sa Tornika peške,imam dosta slika nove staze kao i veznog puta Bandera-šestosed.Postaviću slike kasnije,ima dosta kamenja na toj deonici ali je i urađeno osnežavanje,ima 7-8 žirafa na tom potezu tako da sneg verovatno neće biti problem.Po meni je veći problem ski lift Bandera koji je izmešten zbog gondole i koji meni liči na nezavršen posao,neravno,sa gomilom kamenja i panjeva,baš ružno.Zadnjih 100 metara Bandere je toliki uspon kao da se penješ na tavan.Valjda će to srediti do početka sezone.Slike kačim kasnije....

Super Member
    Datum registracije
    27.12.2012
    Skije / Bord
    Head Supershape i. Magnum, Head WC i.SLR, Fischer RC4 THE CURV RACE TI

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od veljadj Pogledati poruku
    Sišao sam sa Tornika peške,imam dosta slika nove staze kao i veznog puta Bandera-šestosed.Postaviću slike kasnije,ima dosta kamenja na toj deonici ali je i urađeno osnežavanje,ima 7-8 žirafa na tom potezu tako da sneg verovatno neće biti problem
    Obzirom da nisi bio prošle godine na skijanju nisi mogao da znaš da su te žirafe na žalost samo statirale skoro cele sezone. Zbog vremenskih prilika i inače je bilo onemogućeno konstantno osnežavanje na Torniku pa je i bez nasutog kamenja na veznom putu bilo problema zbog nedostatka snega. Ja se iskreno nadam da su našli adekvatno rešenje i da neće biti problema zbog kamenja i da je sva moja briga uzaludna.

Na vrhu Tornika je inače neviđena gužva, većina turista dolazi žičarom a ima i onih koji dolaze gore kolima. Oni koji prošetaju do vrha su zaista retki.
    Osim turista sreli smo i čuvare staze u letnjem periodu

Ime: t2.jpg
Pregleda: 371
Veličina: 195,7 KB

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •