Gužve su preogromne, kao i obično
Gužve su preogromne, kao i obično
Da li neko zna da li negde na Jarmu moze da se kupi ski pass?
Gobelja, Duboke, Gvozdac... to je bilo dobro za skijanje sto se tice guzvi. Nije strasno. Inace, u centru je obicno haos dok se ne izvuces, a desavalo se da se vratim oko 14h i vidim da na Pancicu nema neke guzve i napravim jos par zica. Sve u svemu, Gobelje su bile najbolje u ovoj turi. Crna Gobelja je drzala ceo dan.
Najgore je bilo u subotu 2. februara, suncano, ali vetrovito pa je radilo 30% staza. na Pancicu se cekalo pola sata minimum, dugo takvu guzvu ne pamtim.
Ne znam da li smo bili isto vece, ali to je bilo posle one maglustine. Staza sredjena, naskijao sam se za sve pare. Malo ljudi na stazi pa mozes da se pustis. Ipak, dobio sam upozorenje redara da smanjm gas.
Ovo se odnosi na nocno skijanje sto je Wlad postavio...zaboravio sam da citiram.
Stizem kasno uvece, a smesten sam na jarmu, pa bih hteo da izbegnem jutarnju guzvu u centru i skijam direkt gobelje i gvozdac. Jel ono prodajno mesto u BGu radi (Beosport, Sava Centar)? Vidim da pise da im je radno vreme do 20h.
Radio Beosport kao što piše.
Ja sam do sada više puta tamo uzimao. Gde god da se parkiram na Kopu, mogu da hvatam prvu žicu.
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)