@bezbi:
Hvala na odgovoru. Jasno mi je šta hoćeš da kažeš u vezi skija za koje sam pitao.
Iskreno, ja sam zadovoljan sa Elan SL Amphibio skijama ali sam hteo da probam nešto drugo, pa sam iz tog razloga postavio pitanje. Nisam imao problema sa Elanom na stazama sa razbijenim snegom...verovatno se neke skije sa širim strukom tu bolje snalaze ali za sada ne bih još uzimao drugu skiju. Možda kada probam na nekom testu pa vidim iz prve ruke kako to izgleda.

Zanima me tvoje mišljenje o Head i.slr skiji i šta bih eventualno dobio u odnosu na Elan koji trenutno vozim? Jedna napomena - Elan koji imam je dužine 160cm (nažalost kada sam kupovao nije bilo u ponudi dužine 165cm), a ovaj Head je u dužini od 165cm. Pretpostavljam da bih sa dužom skijom dobio na stabilnosti uz manju "okretnost" skije. Head je sada na dobrom popustu...video sam i u intersportu i Head i.shape pro SW TI, pretpostavljam da je i.slr jači model. Nekako sam "skeptičan" prema skijama iz intersporta jer vidim da imaju neke modele koji se prave samo za njih, tj. nema ih u ponudi kod ostalih prodavaca.

Zaboravio sam da napišem da sam visok 177cm i težak 83kg. Nivo skijaškog znanja je 7/10 objektivno

@milang: kao što sam gore napisao, čekam neki test pa da probam skije sa širim strukom, baš me zanima doživljaj vožnje takvih skija iz prve ruke.