Vidi, oni tamo ne zatvaraju prelaze. Ako ga i zatvaraju verovatno najave i informisu skijase da nebi bilo zabune. Tamo postoje 2 prelaza koja su zvanicno ucrtana na ski mapi ali ja sam video jos bar 2 mesta gde bi mogao sa Svajcarske strane da se vratim u Italiju.
Pre 3 godine, kada sam je bio, bila je ne vrovatna mecava. Sve zicare su pogasili. Radilo je jedino sidro koje vuce do vrha (bas dugo vozi sa presedanjem sigurno 30min) i onda polako se vratis nazad (malo setas uzbrdo ali ok). Mislim da je i namerno tu postavljeno zbog takvih stvari. Verovao ili ne toliko je duvalo i padalo da se nije mogao videti prednje sidro i skijas na njoj. Ja idem sa pocetnikom i mislim u sebi ako se ovaj moj otkaci pustam se i ja. Ali se drugar drzao i rukama i zubima.
Ski pas kupuj u Italiji jer je jeftiniji negi u Svici. Posto ides u martu manja je verovatnica da ces imati jake mecave (mada ne lezi vraze). Budimo optimisti malo, uzmi odmah skuplju varijanu (internacionale).
Tamo je sasvim normalo da se odredjen broj skijasa ne vrati na drugu stranu. Nasi su ostali drugogdana jer nisu stigli da se vrati (zaskijali se ljudi). 35€ nocenje u hostelu sa sve peskirima i kucnim papucama. Ubaci "zelenu" u unutrasnji dzep i nema zime.

dana jer nisu stigli da se vrati (zaskijali se ljudi). 35€ nocenje u hostelu sa sve peskirima i kucnim papucama. Ubaci "zelenu" u unutrasnji dzep i nema zime.
Odgovor sa citatom