Danasnji dan na Staroj Planini se moze okarakterisati kao jedan od najgorih ever sto se mene tice ...

Odvozili smo 2x konajrnik, 2x 7a i 1/2 Baninog Zuba Ukupno trajanje voznji - pola sata max

ostalih 5,5 sati - kafane

Vetar brije da je to neverovatno, Babin zub osobito. Toliko jak vetar da ne dozvoljava da se normalno kreces na dole ...

Magla, svi vrhovi pod apsolutnom nevidljivoscu, poceci zicara su bili vidljivi ...

U jednom trenutku se prosula prava jesenja kisa ...

Temperatura u konstantnom plusu, po svemu sudeci vec nekoliko dana unazad jer je sneg toliko mokar i raskvasen da je skoro nemoguce skijati. Kao da vozim po pesku, bukvalno ...

Korpe mokre od silne vode, dupe mokro posle jedne voznje ...

Gusta magla + orkanski vetar + kisa + debelo raskvasen sneg = KAFANA

Kad malo bolje pogledam, dva konjarnika i dve gondole i nije lose za jedan ovakav dan.

Da, spojke izmedju Babinog Zuba i Konjarnika, koje su i ovako zeznute jer moras mnogo da se guras su danas bile najgora mesta na kojima ste se mogli naci. Vetar milion na sat, sneg kao mocvara i ne vidi se nista ... opsta katastrofa

Kako mi se cini, ovo je za ovu sezonu moj poslednji odlazak na skijanje na Staroj, osim ako ne udari neki tvrd mraz pa se staze malo utegnu ...

Ove godine sam tri puta otisao na po jedan dan - Prvi put - carobni, bajno, idealni uslovi, milina za skijanje, drugi put pola dana katastrofa, druga polovina odlicna, i ovaj treci put kompletna katastrofa Eto, mozda i nije tako lose