Ja bio juce preko "Svi na sneg" akcije. Mogu reci da se organizacija obrukala propisno jer smo krenuli sa dva busa, a vratili se s jednim bez pola stvari. Od Babinog Zuba do Nisa (nekih 3h) sam stajao u busu u pancericama. Stvarno uzas jedan.

Sto se skijanja tice, vreme nas nije posluzilo. Cetvorosed nije radio pa na nove staze nisam isao, bilo je previse cimanja. Na starom delu skijalista radile obe staze s tim da je Suncana dolina bila u strasnoj magli i da je vetar propisno brisao. Spustili se jednom na slepo, ali staza je bila extra, steta sto nije moglo da se vozi kako treba.
Konjarnik me je smorio kao i prosli put kada sam bio (nekada davno). Kad smo poceli da skijamo gornji deo nije bio dovoljno napeglan tako da su brzo poceli da se stvaraju hupseri. Dobra stvar je sto na tom delu nije bilo mnogo magle pa je moglo pristojno da se vozi. Meni je najbolje skijanje bilo na zatvorenom kraku Konjarnika po dubokom snegu. Tu sam najvise i vozio. Dobra stvar je sto nas niko nije ganjao iako je na pocetku stajao znak da je zabranjeno skijanje. Eto barem jedna pohvala za SS od mene
Sto se puta tice, bus, a i neki moji prijatelji su isli preko Tresibabe i Knjazevca. Skroz ok do odvajanja za Konjarnik. Na toj raskrsnici nas je bus ostavio pa smo pesaka isli na gore, a video sam da su ljudi imali problema sa kolima pa su stavljali lance za poslednjih 300-400m.