Rezultati 1 do 10 od 26

Tema: Isola 2000 & Auron

Tematski pogled

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

PLAGETON-e
    Cuo sam za tog Mladzena Dinkica da dobro zivi pa ne bi bilo lose biti ko on, naravno salim se.
    Ne znam sto su se jedan dobar deo starih clanova foruma ras....... a za nove pretpostavljam povode, no smirimo se malo.
    Vidi ovako ja gledam na stvari. Oni, koi da su, pricali su sve najbolje (mozes pronaci njihove postove na forumu) dok su organizovali, a sad ko pu pu ne vazi to, znate tamo ima neko ko je razmazan.
    Ja sam razmisljao o istoj idei, ili bar slicnoj, da se skupimo dovoljan broj bar za minibus, da rezervisemo putem interneta, da iznajmimo minibus i put na skijanje. I znalo bi se, decki toliko kosta bus sa svim troskovima putovanja, toliko kosta smestaj, toliko ski pas i sl. podeljeno na broj clanova putovanja, koi bi se odnapred zanali, svi uplate svoj deo para i vozi misko. Naravno sve odluke se moraju doneti zajednicki.
    Ali neznam ti tamo koliki broj autobusa, odnapred rezervisan brol legla, pa reklama, pa navlacenje itd e ......
    Ja verujem da ti momci koi imaju naziv vodica ne mogu biti predusretljivi za svih, ali isto tako verujem da ti isti imaju tamo neku grupicu pajtasa i 'znate oni su moi ljudi', ali aj da ne budem neki drugi politicar.
    Verujem da ce se to udruzenje ili sta je vec usljifiti u tu stvar i da ce mu sve bolje ici, tako da jedan dan kad ga ta drzava kakve god epitete da joj dajes jedan dan reci stop tako to ne ide, oni ce biti spremni sa ozbiljan rad, ali ce tada i vise kostati ali i odgovornost ce biti veca.
    Ja sam u zivoti dvaput koristio usluge agencije.
    Prvi put sam se zaj.... i drugi put sam bio budala sto sam se opet zaj... nadam se da se necu budaliti vise cak ni preko nezvanicne forme organizacije.
    Zao mi je sto je thread za Izolu&Auron dobio takav tok i sve je ovo offtopic
    Sa uzivanjem citam izvestaje ljudi koi idu na skijanje u sopstvenom aranzmanu i iznose svoja vidzenja o putovanjima i centrima gde struzu sneg
    Izmenio/la trendo; 26.01.2010 u 14:14.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •