[quote=skiman;31940]Ovo nikako nije istina i nije jedini put. Ovo je isto, ko da ideš oko guzice u džep. I za tebe isto važi (iako ideš preko Madjarske, mnogo ti je bliže po autoputu Graz-Klagenfurt i onda odmah iza onog najdužeg tunela iza Klagenfurta, skrečeš desno za Feldkirchen). Dalje ideš za Oberboden-Gnesau-Patergassen-Bad Kleinkircheim. Ovako, i u SLO i AUT se najviše isplati kupovat u Hoferu ili Lidlu. Ovih imaš usput koliko hočeš, a cene su ti skoro iste (važi i za SLO Kao i za AUT). A za sarme...ako češ ispast papak na granici, to pripiši sebi (šalim se).....može biti, da su neki prošli, ali oni koji nisu, neče se hvalit po forumu (računajte i sa tome, da su jake civilne patrole policije i na unutrašnjim granicama (u civilnim vozilima), koje kontroliraju ljude i prtljag).....Ako ovo zaista važi za čitavu Koroško, onda ti važi karta i za Katschberg, Innerkrems, Nassfeld, Ankogel-Mallnitz, Goldeck, Gerlitzen, koje vrijedi isto tako posetit (pogotovo ti je blizu Gerlitzen, a ni Innerkrems i Katschberg i Nassfeld nije daleko). Karte u ruke i studiraj....ipak so to sladke brige...
P.S. Kad bi video Dolomite i Italiju, onda ne bi više skijao u Bad Kleinkircheimu...znam, znam sto žena-dvesto sisa.....A ja ču iči i na Kopaonik i na Jahorinu, što da ne, da vidim, kako je kdo vas....../quote]