Citirati Originalno postavljeno od SkiBata Pogledati poruku
@sapa: Back on topic... Skijanje u tom, alpdkakolisevećzove/piše/čita/izgovara bilo... Nem' pojma, iskren da budem, al' ću da ti ispričam jedan staaaaari fazon:
Radili onomad neko veliko istraživanje o sexualnim sklonostima i navikama populacije ovdašnje, pa zabasaju u selo kod jednog, jel'te, seljaka, tj. poljoprivrednog proizvođača... On, čika u godinama, sedi za astalom u avliji, pita ga ona mladica/istraživačica za taj, jel'te, seks, a on priča:
„Vidi, ćeri, da ti pravo kažem, ja poranim negde oko pola 5, popijem kaficu i rakijicu, pa bacim svinjama pomije... Posle doručka, odem u štalu da položim seno kravama, onda na njivu... Tamo budem ceo dan, a predveče, kad dođem kući, odem do bašte da zalijem i poplevim korova, ako ga ima... E, onda večera, rakijica...” Prekine ga snajka, koja je dvorila dedu i goste: „Ali tato, oni tebe pitaju za „onu rabotu”, a ne kako ti radiš po ceo dan!”, a deda će njoj: „Ćerko, znam ja šta me pitaju, ja pričam kako men' je*u, a ti, kad te budu pitali...”. Eto, toliko o mojim utiscima iz tog alpd*.*

E, sad, što sam sve ovo napis'o, ne znam... Al' ne škodi. A ako ne škodi...
Jednim okom bacam pogled na papire koji su dosadni do iznemoglosti, ali mi bavljenje tim "papirima", zivot cini laksim u finansiskom smislu, drugim okom citam ove tvoje narodne umotvorine i pravo da ti kazem Skibato, ja ne umijem radit dvije stvari odjednom. To je valjda sto sam muskog roda, a i mozda i zato sto sam rodjen u odrednjenom regijonu, za koji zli jezici tvrde da radja ljude koji se pale na guranje, ELEM, jednu stvar ne skontah, jes’ ti bio tom alpd’kakoseveczvasehuezu oli nisi???
btw. procita cu jos jednom mozda se u drugom pokusaju upale i lampice.

PS
Skibato; Dugo te nije bilo Sheki. Bas nek si se oglasijo i nastavi da nam pises ovako inspirativno i ne obavezno, odje ljudi ubise pisuci o skijama i skijanju, da nema mene, tebe i par nama slicnih, mislim da bi ovo bio naj dosadniji sajt u galaksiji.

Inace prica je dobra i ja se nekako nalazim u 'naravouceniju' iste