Rezultati 1 do 10 od 95

Tema: Ko je za dobro skijanje

Tematski pogled

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od matt Pogledati poruku
    hahahahahahah,samo 450e...sitnica.....bio sam tamo i za manje pare...
    Matko, moram ti priznati da sam i sam bio sklon da ovaj aranzman nazovem "nesto" skupljim. Uglavnom idem u Januaru (naj stroza jeftinoca) i za Uskrs (nesto skuplje) pa sam poredeci sa tim cjenama steko utisak da je ovo skupo u P.M. Medjutim uporedijo sam ovu cjenu sa onim kod strogih online budget touroperatora ovdje na zapadu i zakljucijo da je ova cjena breko BB-ove veze skroz oke. Mart je udaran mjesec.
    Agencija s kojom ja cesce idem (naj strozi budget za naj udarnije ski-centre u Fr) ima aranzman od 8 marta (app. za 4 osobe) nesto vise od € 350,- Aranzman ukljucuje 7 nocenja i skipass SuperTignes (bez Vald'isere). Ovo je cjena bez prevoza. Sa prevozom ispadne tacno 450,- (Ima jos nekih turistickih poreza i slicnih troskova koje nisam uracunao).

Istina je i sto je neko gore pomenuo da se moze iskopati jos jeftinije u vlastitom aranzmanu, ali kad bi svako imao znanja, vremena i zivaca da sve oposli sam, posrednici bi davno ostali bez posla.
    Izmenio/la Sapa; 21.11.2007 u 12:44.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •