Rezultati 1 do 10 od 158

Tema: Koju skiju kupiti?

Tematski pogled

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bode_M Pogledati poruku
    Ja pošto sam malo iskusniji skijaš (13 god) nebih ti preporučio race varijantu. Kao prvo za nju ti treba tehnika koju vjerovatno nemaš, i pored doga velika fizička spremnost. Mnogi griješe na tome kupujući race skije, ja bih ti preporučio neku laganiju verziju, a od pancerica definitifno manji flex.
    Nadam se da sam pomogao
    Generalno se slažem, ali nije svaka skija na kojoj piše "Race" ili čak "World Cup" takmičarska. Ako je skija u standardnom katalogu proizvođača, samim tim je namijenjena običnim smrtnicima. Naravno, skiju kao Fischer RC4 World Cup SC ili Elan Race SLX će uzeti samo odlični rekreativci. To nisu skije iz Svjetskog Kupa, iako imaju slične natpise i izgled. Ove prave takmičarske se vrlo rijetko mogu kupiti u trgovačkoj mreži, a obično su označene kao RD (Race Department). Npr: http://tinyurl.com/24w23p

Ili npr. Atomic Race skija na kojima je Neox vez. Nema teorije da je to takmičarska skija. Samo Atomic skija na kojoj je Race 1018 vez (ili jači ako postoji) je takmičarska skija. Pitajte Tataratiru, on kaže da taj vez pri padu zna izbaciti i kad je podešen na 12. Doduše koljeno poslije toga poplavi...
    Izmenio/la stekan; 30.03.2007 u 08:52.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •