Rezultati 1 do 10 od 101

Tema: Danasnje slike

Tematski pogled

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Flexon Pogledati poruku
    a sapa sto se tice ovih dole skija koje si postavio
    cjene su zaista genijalne
    to ne smijes da propustis
    i naravno da uzmes 183 Head SuperMojo
    za 193 trebaju jaja od celika nehrdjajuceg
    ma zajebi 183 idi odma na 193 pa i naopako ja bi u svakom slucaju
    Head SuperMojo pro model isti vozi ni manje ni vise nego Jon Olsson da te uhvati, ali ovo ozbiljno mislim
    Prvo se nalozio a onda malo cito o performansama i pored svega nabrojanog pise: Dare to try it???
    Odma sam sebi reko NE. Trazi noge Mesche Bazdarevica i kondiciju punokrvnog engelskog trkackog grla. Ja sam za ovo softy.

Mislio sam vise na onaj Boutton Rouge, totalno skijica za igranje fini Twint-tip ko chigra u cjelcu......

Danas citav dan na mukama; berem brigu, dumam, googlujem, mailishem se okolo, a sve pocelo sa zajebancijom da cu za neki dan da skocim switch na onom jednom 'table-u'. Ovi moji omladinci-freestyleri me usput nalozise da odma mjenjam dacke............i ja se nalozih opasno.
    Jesi vidio onaj sajt conrad-sport.com, naj bolje cijene u Evropi.....naidjem na Outlow 05/06 za 300 s vezovima....sta reci, da ti isporuce na vrata kosta jos € 50,- ....a uz onaj titicaca je ozbiljna opcija i Recon 06/07, elem teshke muke me more. Ipak cu se mozda odlucit za allmountain umjesto freestyle tipe, neznam josh.

A sto se tice maja i skijanja...ko zna mozda i uspije, eto posudi ce ti tataratira svoj 10.20 pa da se nauzivas
    Izmenio/la Sapa; 25.03.2007 u 21:18.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •