Strana 103 od 154 PrvaPrva ... 35393101102103104105113153 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.021 do 1.030 od 1539

Tema: Aktuelnosti sa Jahorine (ARHIVA)

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Covek je mislio da posle 02.03. radno vreme zica bi trebalo po logici da je duze. umesto trenutnog 15:45 trebale bi da rade do 16:30
    History is made by those who dare to break the rules.

Senior Member
    Datum registracije
    26.12.2005
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od hallo Pogledati poruku
    Ne razumem pitanje oko zica....zice radi OSIM ako vetar suvisa jako duva(uglavnom je problem sa sestosedima na Ogorjelici i Poljicama koje izlaze na vrh-ali Praca/Skocine uglavnom i tada rade) ili pada kisa...
    Putevi , sad vec STANDARDNO, odlicno drzavani i ocisceni...za lance te nece niko terati da stavis ali ih MORAS imati u autu po zakonu BiH za zimski period!
    Ako sam razumeo, idete 02.marta? Po prognozi imacete EXTRA vreme sto je ove zime prava retskost u trajanju vise od 2 dana
    http://www.yr.no/place/Bosnia_and_He...rina/long.html
    radno vreme zica. video sam negde da je do 16h(stari info), a znam da je na Kopu 16.30

Za info o putu hvala, lance i lopatu ne vadim iz gepeka od prvog snega

Sto se tice vremena(gore sam 02-05 marta) bog te blagoslovio ako bude tako, imao sam i losa iskustva gore...

Posle 7 godina eto me opet gore, bas se radujem. Ako je neko od vas standardnih gore u tom periodu, mozemo da popricamo po jednu

Super Member hallo avatar
    Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Izvinjavam se sto ne procitah pazljivije...Ja neznam za najavu da ce raditi posle 16.00h, ako bude proveren info javim...ili @JahorinaLive je stalno gore pa verovatno ima najbolju info?
    Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

Po komentaru glavokomadujućeg OC Jahorina, a na slično pitanje, ne bih rekao da će biti promjena sa radnim vremenom žica!
    Bilo bi lijepo kad bi ispoštovali do kraja i ovo važeće .

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Radice kao i uvek....
    • Na papiru do 16h
    • Na ulazu na zicu pise 15:45
    • A Zicmeni te teraju vec u 15:30

Senior Member
    Datum registracije
    26.12.2005
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od CrazyKong Pogledati poruku
    Radice kao i uvek....
    • Na papiru do 16h
    • Na ulazu na zicu pise 15:45
    • A Zicmeni te teraju vec u 15:30
    Ozbiljan minus. Mislim, veci je minus to sto se ne zna red nego sto zice u ovom periodu rade do 16h. Naravno da bi mi iz naseg ugla voleli da rade do 17(ili da pocinju ranije), a oni bi da ustede ne male svote... Nije to sad neka katastrofa ali je svakako jedan od faktora koji centar cini ozbiljnijim. Nekoliko takvih stvari ce naterati coveka da bira drugi centar. Ja iz sve snage navijam da se Jahorina sto pre izdigne i krene napred kao Kop. Nove zicare su svakako jedna od stvari koji su me naterale da dodjem ponovo.

Medjutim, ovo sto je Crazy Kong naiso je u najmanju ruku neozbiljno. Da ti teras nekog sa staze pola sata pre zvanicnog zavrsetka rada zicara je imbecilizam.

Dakle, prvo treba na zvanicnim portalima OC da jasno bude istaknuto radno vreme zicara koje ce se podudarati sa onim koje je istaknuto na zici. I ako pise do 16 onda ce kapija da pusta prolaz do 15.59.59

Senior Member
    Datum registracije
    26.12.2005
    Godina
    44

Podrazumevano

i....i da dodam, nadjos neku prepisku iz 2007 sa foruma jahorina.org, pisalo je da zice posle 15.02 rade do 17h
    http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=265.0

Super Member hallo avatar
    Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od YIBLEX Pogledati poruku
    i....i da dodam, nadjos neku prepisku iz 2007 sa foruma jahorina.org, pisalo je da zice posle 15.02 rade do 17h
    http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=265.0
    Eh....2007....lepa to godine bese....nego...ides da se odmoris i SKIJAS...opusteno i nedaj da te BILO sta omete u tome
    Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

To je nekada bila standardna boljka na svim našim skijalištima, kada piše radno vreme do 16h žičničari su to tumačili (kako njima odgovara) da je to njihovo radno vreme, a ne žica kako je logično. Vremenom su neki centri napredovali i radno vreme tretiraju na logičan način - kao javno radno vreme, do kada može da se skija.

A to kada će Perica da ugasi žicu, spakuje opremu, ispuni radne izveštaje i otputuje do kuće nikoga ne interesuje .

Junior Member zverko 77 avatar
    Datum registracije
    27.02.2011
    Skije / Bord
    Salomon Enduro XT 800
    Godina
    46

Podrazumevano

Ja sam prosle sezone skijao na Kopaoniku veci deo marta a bogami skijali smo i polovinom aprila,zvanicno radno vreme je bilo do 16 h a zice su u martu radile do 17 h.Prosle sezone nisam bio nijednom na Jahorini iako mi je to nekih dva ipo sata voznje do tamo,ali ove godine kada sam otisao i kada me je na zici u 15 i 30 h momak koji radi opomenuo da je to poslednja zica mislio sam da je moj sat stao. Sramota je sto takvim ponasanjem odbijaju turiste i kvare kompletan utisak o Jahorini.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •