Strana 219 od 398 PrvaPrva ... 119169209217218219220221229269319 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.181 do 2.190 od 3978

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    54

Podrazumevano

@Roman
    Znaš kako, najviše ih ima i dalje na Konjarniku jer očigledno da je staza nedovoljno široka a dovoljno duga za opasno ubrzanje, ja sam video par njih kako jure, ali na bezbednoj udaljenosti, ako tako nešto može da se kaže. Ne razumem i dalje, zašto je bitno da se sjuriš maksimalno brzo ako ne postoje bezbedonosni uslovi?

@zlox
    Pa jedini problem sa nagibom je ski put 5 od vrha Sunčane doline, prva polovina, ostali su korektni, koliko sam primetio, nigde se nisam štapovima odgurivao osim na početku tog ski puta. E sada ne znam kako bord funkcioniše ali zbog veće dodirne površine mislim da treba još lakše da klizi od skija

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    50

Podrazumevano

[QUOTE=jopopo;78685]..zašto je bitno da se sjuriš maksimalno brzo ako ne postoje bezbedonosni uslovi?

pa "mozak CHe da im pOludi" ako idu polako...

Ski legenda
    Datum registracije
    28.02.2004
    Skije / Bord
    Da/Rado

Podrazumevano

iz mog ugla, staroj planini je PREKO POTREBNA jedna-dve duze staze, sve ostalo se da srediti...
    nisam studirao master plan da vidim da li je tako nesto moguce, ali izgradnja ovakvih staza
    1km dugackih bi bio dalji cist promasaj...
    a onu bruku od neasfaltiranog parkinga, gde smo se u decembru valjali po blatu,
    necu da komentarisem.
    inace, sto se tice manijaka koji nemaju blage veze sa mozgom i skijanjem, a pustaju skije
    i jure, zaista nisam primetio nesto posebno, uglavnom je bilo korektno skijanje ...
    (ranije mi niko nije smetao na stazi, ali sada skijam sa cerkom i poprilicno sam
    neprijateljski raspolozen-cisto ako me neko prepozna, a prodje blizu mog deteta,
    da zna da ocu da ugrizem, a bogume i polomim stap o neciju grbinu)

p.s.magla gore, a ovih dana bila poezija.
    Maynard,Adam,Justin,Danny.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Fali normalan parking i na dnu konjarnika i kod frankenstajna, s tim da kod frankenstajna imamo na delu neozbiljnost i neodgovornost nadleznih, bar za ciscenje. Kod eps-a nema mesta za normalan parking bez ozbiljnijih gradjevinskih poduhvata. Doduse, nisam bio kod eps-a prosle dve sezone, mozda nesto i postoji u tom smislu? Inace, ne znam da li se slazete, ali dok nije bilo jabuckog ravnista u sistemu, ciscenje prilaznog puta od i do eps hotela - doma je mnooogo kvalitetnije radjeno nego danas.

Prosle sezone sam pisao za grtalicu-kamion koja je bez razloga digla noz poslednjih 300 metara, iza sebe ostavila duboke tragove u snegu samo od kamionskih tockova, pa sam se "nasadio" na sneg i to kao PRVO vozilo iza njega! Da nije naisla jedna lada Niva, bilo bi zaj. To moze samo kreten, a ne vozac, to sam mu i rekao na raskrsnici eps-frankenstajn gde smo se sreli na sta me je lik pogledao blago telecim pogledom i nije ni skontao sta je uradio. E dok je takvih i slicnih gore, od ciscenja nema nista.

Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    ...i kod frankenstajna
    Hotel se zove Stara planina ili SP ako ti je lakše

Parking treba da napravi opština, ali verovali ili ne, ne postoji validan plan, ni urbanistički ni komunalni ni neki treći plan jer se ne zna da li postojeći "prinudni" parking će biti i trajni. Katastrofa.

Mislim da će ga praviti na isti način i isto dugo kao na Kopaoniku

@Z_L_I
    Bolje da gađaš štapom, kao kopljem, neda boli, uf... Znam iz iskustva, gađao par puta i pogodio što je najbitnije!!!
    Zato nikada ne guram ruku kroz remen štapa, da budem pripravan

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Da budemo skroz precizni, pisao sam im mejl za slobodna mesta, iz njihovog odgovora izvadih ovaj potpis:

Falkensteiner Hotel Stara Planina
    Jabučko Ravnište bb
    19353 Kalna, Srbija
    Tel. +381 19 31 95 134/135
    Fax +381 19 31 95 101
    reservation@hotelstaraplanina.com
    www.falkensteiner.com

Inace, Falkensteiner - Frankenstein - Frankenstajn, slicnost je NEVEROVATNA..

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    59

Podrazumevano

Ovo mi sve deluje preslikano od proslih godina, parking, infrastruktura itd.Ljudi koji rade su fenomenalni, a jedina zamerka je na redare na stazi... bilo ih je premalo a i bili su blagi, pretpostavljam zato sto se svi znaju pa je malo nezgodno komsijinom bratu oduzeti ski pas. Koliko shvatam napravili su pomak u pripremanju staza, to je super.
    @ZLI@
    Apsolutno te razumem, ja licno necu prezati ako neko dodje preblizu i to po mojoj proceni.

Boarder u pokushaju zlox avatar
    Datum registracije
    05.01.2009
    Skije / Bord
    Crazy Creek
    Godina
    44

Podrazumevano

@jopopo : druze ski put5 ima skoro celom duzinom nagib I previse blag pad pa ne mozes voziti celom povrsinom daske nego si na prstima/petama svo vreme (zavisi ko koju stranu vozi) I od toga otpadaju noge. Od gondole ka onom veznom liftu takodje je pocetak blag, ali sa skijama napravis par "koraka" I vec imas bar neku brzinu. Bar su najzad sve staze I ski putevi bili dobro pripremljeni. Novi kafe naa vrhu konjarnika je lepo sredjen a cene su super. Slikao sam cenovnik postavicu ga kad dodjem do kompa popodne.

Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Godina
    54

Podrazumevano

@zlox
    Ah, pa rekoh ja da se ne razumem u bord i probleme vezane za isti hvala što si objasnio!

Senior Member Dejano981 avatar
    Datum registracije
    06.01.2012
    Godina
    45

Podrazumevano

ima li nokog gore, ako bude lepo vreme kao u proslu nedelju, moracu da dodjem sada

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 13 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 13)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •