Gore navedene slike su moje rukavice i koristim ih 4-5godina, sigurno preko 20dana godisnje na skijanju i bio sam sa njima i do -20C i drzale su. Rukavice od kineza se rasiju posle drugog koriscenja.
Gore navedene slike su moje rukavice i koristim ih 4-5godina, sigurno preko 20dana godisnje na skijanju i bio sam sa njima i do -20C i drzale su. Rukavice od kineza se rasiju posle drugog koriscenja.
Ne pricam o izdrzljivosti druze... Pricam o tome da li upijaju vodu i znojenje ruku... Samo sam na to mislio. Opet kazem, naravno da ce da posluze za te pare ali ja sam imao ranije obicne rukavice tog tipa a posle malo skuplje ali boljeg kvaliteta i ne moze da se poredi....
Pa kad kazem izdrzljivost prvenstveno mislim na vodonepropusnost. A koje bi ti rukavice preporucio?
Ja bih uvek preporucio Reusch, Spider, Zeiner... Ima u Sport Visionu 20% popusta, u Intersportu ima 3 za 2 akcija trenutno...
reusch i Zeiner, i Leki je sada tu dobar
History is made by those who dare to break the rules.
Ali je Leki dosta skuplji, zato ga nisam naveoBarem to sto ima kod nas...
A oni Scott-ovi u PlanetBike-u? I meni trebaju rukavice posto sam prethodne bukvalno unistio prosle godine.
Skottove imam sada i kao sto sam naveo uzasne su, bar ovaj model. Ruka se znoji i usmrdi a pri tom je hladno... Nikog ne odgovaram od kupovine, samo kazem da imam lose iskustvo sa njima![]()
Po cemu je leki skuplji od Reuscha i Zeinera? to je sve ista klasa. Naravno zavisno od modela koji trazis. Ima i jednih i drugih i trecih naci i za po 25eur (zavisi od modela) ali srednji kozni modeli kod svih su u proseku isti.
Ja sam zeni uzeo scott i u pravu si, brzo se znoji ruka i brzo usmrde
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)