Strana 7 od 15 PrvaPrva ... 56789 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 61 do 70 od 143

Tema: "On-Line" prodavnice itd.

Member
    Datum registracije
    30.12.2011

Podrazumevano

Da li je neko imao iskustva imati ili videti Ferrino ski pantalone i kakva su iskustva?

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Evo još jedne u Sloveniji zahvaljujući kojoj sam nabavio nove Fischer Progressor 800 (2011/12) sa RS11 vezovima za 290€
    >> Skite.si

Member
    Datum registracije
    29.01.2008
    Skije / Bord
    nitro team 2009
    Godina
    40

Podrazumevano

Pozdrav borderi, vodjen situacijom i cenama borderske opreme kod nas rekoh da podelim iskustvo kupovine opreme u USA po daleko povoljnijim cenama. Na sajtu TRUSNOW.COM (pre je bilo sierrasnowboards.com) mozete pazariti pantalone od 50-60e, jakne od 60-70e najboljih svetskih brendova iz te oblasti (special blend, foursquare, sessions, analog, quiksilver, bonfire, burton...). Za sta bi kod nas moralo da se izdvoji oko 300e pa navise (za komplet) u boardshopu ili gde vec ima.
    E, sada, ako imate nekoga u USA to ce sve ici mnogo lakse, potrebna vam je samo kartica za kupovinu preko neta i dobra volja. Narucite na njegovu adresu i cekate da vam donese krpice. Ali i ako nemate postoji opcija da za nekih 20$ otvorite virtuelnu adresu u Americi, pod svojim imenom, na sajtu MYUS.COM
    Narucite na tu vasu adresu (sto je ustvari ormaric u njihovoj firmi) i kada vam odgovara da vam posalju samo zahtevate to na sajtu, uputstva su sva tamo prisutna i krajnje je jednostavno. Oni salju DHL-om i paket vam je na carini kod nas za 2-3 dana. Posle pratite uputstva carine i to je to. Ovo sa vasom myus adresom je dosta skuplja varijanta zbog dhl-a i carine (nama je dhl za paket od 20kg bio 300$, tu je stalo 4 kompleta jakna/pantalone i 3 para vezova). Dobra stvar kod myus.com je sto mozete da narucujete pakete sa vise sajtova, sacekate da svi stignu i onda zahtevate da vam prepakuju u jedan (cak postoji mogucnost i korekcije cena zbog carine) i posalju sto smanjuje troskove dostave.
    Posto sam duze na sajtu trusnow.com registrovan i koliko toliko aktivan dosao sam do nekog popusta od 15% na kupovinu kod njih (dobijaju se poeni za komentare na forumu, za dnevno logovanje na sajt...) Nije nesto mnogo ali ako je neko u Nisu (tu sam trenutno) ili u Bg, Cacku (tamo sam cesto) moze pazariti sa mog naloga. Sta ja imam od toga-na potrosenih jos 4000$na sajtu dobicu vezove za dz. NIje nesto, ali da ne ostane to prikriveno
    mozemo cak koristiti i moju karticu, dodjete, uplatimo, kupimo i to je to. Ima i tu nekih troskova oko kartice 30ak evra dok se vam izdaju (depozit - koji vam skinu kad gasite karticu vecinom, i jos neki sitni troskovi) pa ako nemate da ne otvarate zbog te jedne kupovine itd. A i ceka se recimo 7 dana, ne secam se bas.
    Dakle ako vam neko od drugara dolazi iz Usa za Novu godinu, Bozic ili cak Sv. Nikolu ne dajte mu da dodje praznih ruku
    ziveli

skijas povratnik...
    Datum registracije
    20.02.2012
    Skije / Bord
    Rossignol React R6 Compact
    Godina
    54

Podrazumevano sportsdirect.com

Izgleda da su poceli da isporucuju po exYU. Link sa cenama je ovde, imam radnju relativno blizu posla pa mogu da opipam stvari ako nekome treba (naravno ako ih imaju u radnji).

Member Burli avatar
    Datum registracije
    18.01.2012
    Godina
    48

Podrazumevano

Drugari trebam pomoć!
    Zahvaljujući nesebičnoj pomoći i savjetu kolege Misk0 na sajtu www.sportsdirect.com izabrah par stvari(ski garderoba) ukupne vrijednosti 319,70e. Troškovi dostave su 21,60e, znači sve ukupno 341,30e.
    S' obzirom da sam totalni laik kada je on-line kupovina u pitanju zanima me da li se sa sigurnošću može utvrditi koliko se na sve to mora platiti carine i poreza? Bosna i Hercegovina je u pitanju.

Takodje na njihovom sajtu izmedju ostalog stoji da imaju radnje po Sloveniji pa sam u nedoumici da li bih kod njih mogao poručiti robu pa da mi to drugar donese kako bih eventualno izbjegao plaćanje carine i poreza?

Kako funkcionišu te stvari kada se iz U.K. poručuje u zemlju EU(Njemačka), plaća li se carina i porez, imam varijantu da mi rodjak donese jer dolazi često a bavi se uvozom nekakve polovne robe?

Svaki savjet je dobrodošao...
    Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku...

Member
    Datum registracije
    30.12.2011

Podrazumevano

porucivanje iz Engleske u bilo koju zemlju EU ne podleze oporezivanju niti carini, samo placas troskove dostave i troskove banke za placanje fakture, tj. porudzbenice

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Mnogo dobra stvar, mnogima treba (a mnogi to i ne znaju), nema je za kupiti, itd.
    Ime: schuhtrockner1.jpg
Pregleda: 96
Veličina: 8,7 KBIme: schuhtrockner2.jpg
Pregleda: 134
Veličina: 6,8 KB
    Mislim da se ne može naći bolji model za manje para: http://shop.afterbuy.de/Winter-SCHUH...-d7146ffe94b0/
    Kupio od iste firme za cijelu porodicu. Poštarina za BiH je 7 EUR za prvi i po 1 EUR sa svaki sledeći par. Carinici nisu pravili problem.

P.S. Ja sam platio oko 12 EUR bez poštarine, jer su prije neki dan spustili cijenu (vjerovatno stigao pun kontejner iz Kine).
    Izmenio/la stekan; 14.11.2012 u 21:49.

skijas povratnik...
    Datum registracije
    20.02.2012
    Skije / Bord
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Burli Pogledati poruku
    Drugari trebam pomoć!
    Zahvaljujući nesebičnoj pomoći i savjetu kolege Misk0 na sajtu www.sportsdirect.com izabrah par stvari(ski garderoba) ukupne vrijednosti 319,70e. Troškovi dostave su 21,60e, znači sve ukupno 341,30e.
    S' obzirom da sam totalni laik kada je on-line kupovina u pitanju zanima me da li se sa sigurnošću može utvrditi koliko se na sve to mora platiti carine i poreza? Bosna i Hercegovina je u pitanju.

Takodje na njihovom sajtu izmedju ostalog stoji da imaju radnje po Sloveniji pa sam u nedoumici da li bih kod njih mogao poručiti robu pa da mi to drugar donese kako bih eventualno izbjegao plaćanje carine i poreza?

Kako funkcionišu te stvari kada se iz U.K. poručuje u zemlju EU(Njemačka), plaća li se carina i porez, imam varijantu da mi rodjak donese jer dolazi često a bavi se uvozom nekakve polovne robe?

Svaki savjet je dobrodošao...

Samo proveri da li su ti odbili porez (20%, ovde se zove VAT), ako narucujes za isporuku van EU. Ako nisu, trebalo bi da te ispadne oko 285 evra.

skijas povratnik...
    Datum registracije
    20.02.2012
    Skije / Bord
    Godina
    54

Podrazumevano

Zaboravih, sajt http://www.fieldandtrek.com/ je deo sportsdirect-a a imaju malo veci izbor skijaskih stvari (Salomon i O'Neill). Neke stvari trenutno nisu na snizenju ali sam siguran da ce biti za mesec ili dva.

Ista firma isporucuje kao i na SD.

Super Member
    Datum registracije
    02.02.2007

Podrazumevano

interesuje me koji je najjaci sajt za skijase,po misljenju svakog ponaosob.znaci cene,isporuka,asortiman,a da je sve na jednom mestu.nesto poput tenniswarehouse.com sa kog porucujem sve vezano za tenis.za pojedinacne sajtove znam ,ali postoji li neka ski poslasticarnica!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •