132 evra za 14 dana, znam jaZato i pitam
Imam frku posto da bi isli busom treba nas najmanje 30, a nas ce biti 15ak i onda ne znam koja nam je najpovoljnija varijanta jer nikako ispod 160 po coveku ne mogu da izadjem
Da iznajmimo kombi za 9 ljudi, ili kolima, nikako ne mogu da spustim ispod... :S Ako ne bi placali parking mozda bih mogao...
Inace ajde evo ako se neko raspituje kako ove god stvari stoje. Beograd - Val Thorens oba smera 2800 km (ja racunam 2900). Vozim Kia Pro Ceed 1.6 CRDi koji trosi da kazem 6 litara. Cene goriva za celu Evropu imate ovde http://www.fuel-prices-europe.info/
Dakle, treba mi 174 litre goriva, ako racunam prosecnu cenu 1,45 to izadje da za gorivo treba 250 evra. Po Viamichelinu putarine u jednom smeru su 117 evra, znaci i nazad 230 evra (mozda nekih 10 evra manje ako uzmem povratnu za Frejus ali ne znam koliko vazi jer ostajem 14 dana tamo). Racunam nas troje u kolima, jer za 14 dana plus oprema cetvoro je mnogo, izadje 160 evra po osobi ako ne placam parking tamo... Ako placam to je plus 44 evra po osobi sto daje u zbiru 205 evra. Uf, mnogo :(