Samo da snega bude![]()
Samo da snega bude![]()
javi kako si prosao,bas me zanima koliko ce ti uzeti carina u Nisu,jedan prijatelj mi pricao da su ga odrali,doduse nije jakna bila u pitanju....
koliko vidim 185+35 za DHL+ carina izaci ce 250 sto mu po nekom srednjem kursu dodje 29000 din....
izvinjavam se ako gresim,ne poznajem bas carinske stope,jesi li proverio koliko nesti slicno kosta u Gori (ako se ne varam imaju Mammut opremu).
neka me ispravi neko ko poznaje materiju.
Hvala!
Ako si ga poslao DHLom (kurirskom službom) onda si ga ugasio, najbolje je da dođe običnom poštom.. Kada dolazi poštom to pošta ocarini, odeš do pošte (ili ti oni donesu do kuće) platiš*i nosiš. Sa DHLom imaš papirologiju + špeditera pa te pored papira izađe još oko 4000din špediterskih troškova (plus naravno carina/porez). Preko obične pošte putuje sporije - ali zato su troškovi mizerni (takse) u odnosu na ovih 4000din plus sa poštom nemaš nikakve papirologije, uđeš, platiš, nosiš
.
Videcemo vec. Do sada mi nista nije stizalo DHLom i nikada mi nista nisu carinili. Najskuplje sto sam uzimao je bilo monoperaje za 360e i to je proslo bez ikakvih papira bez dodatnih troskova. Kada stigne javljam.
ebay rules![]()
History is made by those who dare to break the rules.
Problem je sto samo PayPal prihvataju...
prihvata ebay sve. prodavaci odlucuju koju metodu zele. Malo ko oznacava sve metode, uvek je paypal ili transakcija. Ima nekih koji nude i kreditne kartice, placanje po uzecu itd ali retkost
Upravo zato ne rula
meni da. ja stalno placam paypalom a ako imas kreditnu imas i paypla tako da je isto.
Ja pricam za nas iz Srbije gde ne funkcionise PayPal.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)