Strana 176 od 398 PrvaPrva ... 76126166174175176177178186226276 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.751 do 1.760 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jopopo Pogledati poruku

I generalno, uopšte niste upućeni u stvar oko hotela na SP. To su namenski dobijene i potrošene pare. Kako zamišljate da su te pare dobijene? Da je neko rekao: "daj državo neke pare da mi ovde pravimo nešto, malo puta, jedan 4-sed i dve-tri staze da sredimo, da pitamo skijaše šta njima treba". Na osnovu plana razvoja turističkog centra i " šta ti je znam" konkurisano je za pomoć, dobijen je novac za hotel i za gondolu jer je to najskuplje bilo i da se tada nisu uzele pare nikada se i ne bi uzele. Nije to slučajno jer je i država time htela da napravi strateški potez. Država je tim potezom trebala da se predstavi pred stranim investitorima pozitivno da se namami strani kapital po ugledu na državu koja ulaže u skupe investicije kao primer ali zbog krize (koja je počela sredinom 2008 i još uvek traje, ako ste zaboravili) je to, da ne kažem propalo, ali pošlo drugim tokom. I napravljeno je ono za šta se konkurisalo jer tako mora, hotel, kupljena gondola čije kabine mogu da se prebacuju po želji kasnije na druge lokacije.

I ne smarajte više sa tim Hotelom i gondolom, bolje imati nego nemati, težak smo svet, ništa nam ne valja, svi se razumemo u politiku i uvek smo bolje znali da uradimo od već učinjenog.
    POTPISUJEM!

Ovo bre Srbija, mora sve na BUM - ako ne startujes nisko, dzaba ti posle nacrti i planovi - kao kad smo bili klinci kad ti neko ponudi griz sladoleda: "Oces - neces - ne moras!"

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od djolea Pogledati poruku

Starplanini (sviđa mi se takav nadimak)
    Vec ima nadimak - "Balkan"...

http://sr.wikipedia.org/wiki/Стара_планина

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    49

Podrazumevano

Ma ne, nema to veze, on je rekao kako je u Bansko uloženo 60 miliona i da su napravili čudo bolje od Austrije - a to zna zato što je tamo radio 2 sezone.

A ispostavilo se da je ulošeno 160 miliona - tj. da priča proizvoljnosti.

Takođe ne zna ko je bio gde i da priča napamet. Jedini ko ovde priča napamet je gosporin Đole koji misli da Skijališta Srbije treba da rade tačno onako kako on misli - a to bi verovatno značilo da se master plan menja svake sezone kako se menja njegovo raspoloženje .

Iza svakog master plana postoji mnogo veća analiza nego što neko misli da "bi bilo lepo". Gospodin Đole svoje analize šta bi negde trebalo da se radi svodi na svoje lično: šta bi bilo lepo, naravno bacajući u vodu sva druga razmišljanja i sve druge analize, jer pobogu zašto bi neko nešto analizirao kada može samo da otvori SKIJAŠKI forum i posluša sve savete gospodina Đoleta

Member
    Datum registracije
    24.10.2011
    Skije / Bord
    Fischer

Podrazumevano

Da nesto razjasnimo. Informacije koje sam izneo sam licno cuo i ovamo ih preneo.
    Napisao sam ono sto mi je rekao moj prijatelj koji u Banskom radi godinama, a bavi se turizmom. Znaci informacija koju sam izneo je u domenu REKLA-KAZALA, al je to manje bitno, tj. nebitno je dal je cifra 160 ili 60, POENTA JE U 45 za SP hotel. A GDE JE PUT DO HOTELA? Najbitnije je da je HOTEL IZGRADJEN, jel to Vama najbitnije? Helikopterima dolazite??? Licno mi se hotel VEOMA DOPAO.

Isto vazi i za Vesnica. Licno mi je rekao. Zasto? Pa ja tu deonicu vozim nekoliko puta godisnje, zato smo se te teme dotakli. Znaci poredjenje iskustva SAMPIONA i obicnog vozaca (mene).

Sto se tice visine vozila i potrosnje, napadna povrsina je ono sto POVECAVA POTROSNJU najdrasticnije. Zato se retko moze videti luksuzni terenac da ide auto putem preko 120km/h. Slucajno sam imao prilike da provozam veoma, veoma, mnogo kola i ne pricam napamet.

Sto se tice JP Skijalista Srbije, o njihovoj strucnosti najbolje govori to sto je to filijala DB, a direktor ima zavrsenu POLICIJSKU AKADEMIJU. Veoma mnogo dodirnih tacaka sa skijanjem?

WLAD, lepo si napisao da sam gospodin, sto je cinjenica

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Ski Magare Milos011 avatar
    Datum registracije
    05.01.2007
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    46

Podrazumevano

Kako se radi u Srbiji.

http://www.isparavanje.rs/2012/04/re...taroj-planini/

... ne mogu da proverim istinitost ovih pisanija, ali je zanimljivo....

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

hmm, vrlo interesantno ako nije neka fora..?
    HA, mozda cu biti jedan od retkih koji ce moci unucima da prica da je u Srbiji "nekad postojala gondola" kojom se deda vozio!

Ski Magare Milos011 avatar
    Datum registracije
    05.01.2007
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    46

Podrazumevano

Meni zvuči baš realno i potvrđuje celu priču o tome kako se stvari rade u Srbiji... na BUM i bez dugoročnog plana.

A dozvole .... ma to ćemo posle....

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Milos011 Pogledati poruku
    Meni zvuči baš realno i potvrđuje celu priču o tome kako se stvari rade u Srbiji... na BUM i bez dugoročnog plana.

A dozvole .... ma to ćemo posle....
    Ali tako ce i biti, dozvole kasnije i cao djaci - doduse, danas u bloku srusise neku kafanu, valjda bespravno sagradjenu.. Bice: "dajem soma dindzi za fotografiju gondole PRE rusenja"!

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Da li sam ja propustio pored onolikog prepucavanja i gluposti ne vezanih za Staru planinu ili je vec neko objavio ovde na formumu vest da je juce zatvorena sezona na Staroj planini ?

http://www.skijanje.rs/vesti/stara-p...ki-rezim-rada/

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •