Strana 116 od 398 PrvaPrva ... 1666106114115116117118126166216 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.151 do 1.160 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Evo sada citam i ne verujem sta se desava. Zaista mi je zao svih koji su tudjom krivicom doziveli povrede. Svima vam zelim brz oporavak i da sto pre ponovo stanete na skije i uzivate.

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Junior Member
    Datum registracije
    10.11.2011

Podrazumevano

Stvarno katastrofa. Ja imam dva mala skijaša (rekao bih da su oboje mladji od Maše, procena na osnovu fotografije) i pre svega želim da osete draži snega, skijanja, prirode (a na njima je da li će i da zavole), ali kada se ovako nešto desi... Užas. Apsolutno sam za uvođenje ski policije, ali s obzirom na sve što je macak011 pomenuo, a pre svega mislim na javašluk koji vlada, i da se uvede ski policija mogu da zamislim samo kako bi funkcionisala. Bio sam na BZ od srede, i ono što se u nedelju moglo videti među skijaškom populacijom je jad i čemer, u stvari slika i prilika društva u kome živimo. Večiti sam optimista, ali sumnjam da će ovde stvari u skorije vreme krenuti na bolje. Maša izdrži, puno te pozdravljaju i moji mali skijaši.

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

Puno srece i brz oporavak maleckoj

jbt kakva je razlika skijanje kod nas i u Austriji npr,ne samo u stazama,njihovoj sredjenosti,dodatnim sadrzajima,vec u sigurnosti na istim,gde ne morate non stop da razmisljate hoce li da vas isece neko ko ne zna,ali forsira,neko ko ne zna,ali ga drugi forsiraju da ide na jace staze...Ma kultura, milina...Ne kazem da tamo uopste nema debila,ali mnoooogo manje nego kod nas...

Nazalost,nema se para,pa vecina mora da ostane na Kopu,BZ,Torniku i rizikuje ovo sto se desilo juce

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

E da,zaboravih

Pirke, i tebi brz oporavak zelim

Junior Member
    Datum registracije
    10.11.2011

Podrazumevano

Da i ja zaboravih na Pirketa - Pirke ne daj se.
    A što se tiče razlike naših i Austrijskih skijališta i ja sam hteo to da pomenem al onda reko' ajde da ne bude da je kod drugih sve bolje. Po meni razlika u stazama je još i najmanja, mnogo bitnije su druge stvari. Evo jednog detalja: Kada sam u petak (pri jezivom vetru koji je duvao na vrhu Konjarnika, uz -13) sedmogodišnjoj ćerki predložio da uđemo u kafić na dnu Konjarnika (pošto smo se već dooobro smrzli), ona je odbila jer se tamo mnogo puši i zagušljivo je!!! Kasnije sam od drugih čuo da nisu mogli da popiju čaj pošto nije bilo slobodnih mesta, jer je većina prisutnih "skijaša" mnogo više vremena provela u kafiću nego na stazi.

Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

хвала, трудим се, мада сам морао да откачим цуру, а за сад не видех ни једног друга из школе, тако да...

четвртак, петак и субота, колко се сећам, није било ни једне једине интервенције ГСС, а сви знамо какви су услови били...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

sto otkaci curu, ko ce sad da te neguje?

ne znam kakvo vreme bilo u cet i pet, ali nece bilmezi spust, pa kolk'o moze da razvije u magli - ne vidi se gde biju pa im frka!

Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

цимнула ме јуче таман кад сам се сломио... зовем је, она кулира... после кад сам стиго кући звао сам је још једно 6 пута, све одбије позив... кад сам јој објаснио што треба да се јави на фон кад је неко зове, био ми је пуко филм... јесте да сам свима понављао шта је било, али сам хтео њу да чујем... и так... наћи ћу већ неког...

Junior Member
    Datum registracije
    10.11.2011

Podrazumevano

Po vremenu kakvo je bilo u četvrtak, petak i subotu mnogo je manji broj kamikaza (mada ne znači da ih nema). Inače mislim da je bilo nekog povređivanja i tada, jer mi je čovek koji je u subotu otišao sa BZ rekao da je na stazi u njegovoj blizini neko pao i povredio glavu (ako sam dobro razumeo bilo je i krvi), i da kada je prišao i rekao da je hirurg i da želi da pomogne i vidi u kakvom je stanju povređeni, momak iz GSS-a koji je stigao ga je oterao i rekao da je to u njegovoj nadležnosti. Ne znam kog dana se to dogodilo.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •