Strana 6 od 8 PrvaPrva ... 45678 PoslednjaPoslednja
Rezultati 51 do 60 od 71

Tema: Da li je istina?

Member
    Datum registracije
    11.01.2012
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Prosle godine su na dubokoj lika koji je u isto vreme prolazio rampu samnom nesto zaustavili komentarisali, ali nisu mu oteli pas, kao samo opomena.
    Pa verovatno nisu imali sta da mu oduzmu jer da je imao ski pass verovatno se ne bi provlacio kroz rampu sa tobom

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Shusha Pogledati poruku
    Pa verovatno nisu imali sta da mu oduzmu jer da je imao ski pass verovatno se ne bi provlacio kroz rampu sa tobom
    Pa nije se provlačio prošao na svoju kapiju
    ________
    Akole

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    32

Podrazumevano

мрзело ме да читам од почетка, можда ћу неког да поновим, ал ја самим тим што возим на неуређеним стазама (бордер, а сви знамо да је борд прављен за дубок снег; хвала оном горе, па стаза за фрирајд нигде нема у Србији), као неко ко има 18 година, сам сам одговоран за себе и свестан ризика и то радим на сопствену одговорност... а нек проба да ми узме ски пас

Junior Member
    Datum registracije
    20.01.2012
    Godina
    44

Podrazumevano

Kada sam hteo da podelim ovu vest sa vama,ova tema mi zapala za oko DA LI JE ISTINA.u zemlji Srbiji.
    Od 20. februara ,trodevni i cetvorodnevni ski pas 50 posto dole.

Junior Member
    Datum registracije
    14.09.2011
    Godina
    37

Podrazumevano

Bitno je napomenuti da to ne obuhvata vikend. Popust je na cetvorodnevni kupljen u ponedeljak i trodnevni kupljen u utorak.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.12.2005
    Godina
    46

Podrazumevano

Sve dileme oko skijanja van staza su razjasnjene. Odgovor direktora SS-a iz intervjua za infokop:

22. Da li je zabranjeno skijanje van uređenih staza ili se skija na sopstvenu odgovornost i ako je negde dozvoljeno, koji su to potezi?

Prema važećem Zakonu o skijalištima, skijanje je dozvoljeno isključivo na uređenim delovima skijališta odnosno, zabranjeno je van tih delova.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Taman sam mislio da idem na offpiste skijanje na Kopaonik, ali ćemo onda negde u AT ako nađemo mesto više

Znam da može i na Kopaoniku, ali nemam nameru da se "vijam" sa njima..

Junior Member
    Datum registracije
    21.11.2012
    Godina
    38

Podrazumevano

Neko je rekao neveruje u Austriji da bi bila samo opomena.

Evo ja da kazem sta se desava u Austriji ako se skijas mimo mesta previdjeno za to. Dok sam bila na odmoru videla sam slucaj gde devojka koja se skijala van staze i policija ju je privala i pisali neku prijavu ne znam tacno koju.

Ona je dobila dosta veliku kaznu da plati, i receno joj je da niko nece tako nesto da tolerise i da nema izuzetka.

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

◆◆ Grimani avatar
    Datum registracije
    04.02.2010
    Skije / Bord
    Line Sir Francis Bacon / Fischer BigStix / Volkl Mantra /
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Mala87bgd Pogledati poruku
    Neko je rekao neveruje u Austriji da bi bila samo opomena.

Evo ja da kazem sta se desava u Austriji ako se skijas mimo mesta previdjeno za to. Dok sam bila na odmoru videla sam slucaj gde devojka koja se skijala van staze i policija ju je privala i pisali neku prijavu ne znam tacno koju.

Ona je dobila dosta veliku kaznu da plati, i receno joj je da niko nece tako nesto da tolerise i da nema izuzetka.
    ma to je glupost. Mozda je ta devojka skijala po putanji neke zicare vucnice(tanjirica/sidra...) ili po krovu neke kucice ccc :/ Zasto bi u opisu ponude skijalista spominjali off piste terene? Mislim da samo na nasim prostorima bave se zabranom skijanja off piste.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •