Piče topovi to mi se sviđa, jako mi se to sviđa.
Biće skijanja.![]()
Piče topovi to mi se sviđa, jako mi se to sviđa.
Biće skijanja.![]()
Nestrpljenje se povecava...
Fotografije od utorka 06.12.2011
http://www.skijanje.rs/vesti/krvavec...a-ski-opening/
.
Zoran, www.skijanje.rs
Još par dana i krećemo put Slovenije, nadam se da je prognoza dobra i da neće biti neophodno ali ipak nije na odmet da prizovemo sneg![]()
Evo zvaničnog saopštenja sa njihovog sajta:
ZAČETEK LETOŠNJE SMUČARSKE SEZONE V PETEK, 16.12. Letošnjo smučarsko sezono začenjamo v petek, 16.12.. Kljub izredno visokim temperaturam smo ob začetku sezone uspeli pripraviti smučarski progi št. 1 in 6, v petek bo obratovala štirisedežnica Tiha dolina. Ob pomoči nekaj naravnega snega v četrtek upamo, da bi za petek lahko za obratovanje pripravili enosedežnico Gospinca in vlečnico Luža ter pripadajoče smučarske proge št. 2 in 5. Ob ugodnem nadaljnem razvoju temperatur in padavin si želimo čim prej pripraviti smučarske proge, pripadajoče šestsedežnici Vrh Krvavca, morda že v soboto, 17.12.. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da v najkrajšem času ustrezno pripravimo in odpremo čim več smučarskih površin.
Ako sam dobro razumeo u petak ce raditi samo 2 staze?
Prevod:
Ovogodišnju skijašku sezonu započinjemo u petak 16.12. Uprkos izuzetno visokim temperaturama na početku sezone uspeli smo da pripremimo staze 1 i 6, koje pripadaju četvorosedu Tiha Dolina, a koji će biti u funkciji u petak. Uz pomoć padavina najavljenih za četvrtak očekujemo da ćemo u petak pustiti u pogon i jednosed Gospnica i lift Luža i pripadajuće im staze 2 i 5. Ukoliko to temperatura i padavine dozvole planiramo da pustimo i šestosed Vrh Krvavca, možda već u subotu 17.12. Činićemo sve što je u našoj moći da pripremimo i aktiviramo što više staza.
@Grimani
http://www.rtc-krvavec.si/en/winter/webcam/ skroluj do dna i tu imaš i njihov pisani izveštaj o stanju na skijalištu. Ovaj je od pre par dana, pratio sam i ranije ta obaveštenja pa odatle znam da je svež.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)