Moji dani su bili takvi da sam ujutro u 8.30h uglavnom bio na otvaranju Milleniuma (spavao u Cubu, pored same gondole), skijao ceo dan (sa jednom pauzom) i na kraju dana po zatvaranju zica spustao Carniu.
Nisam jurio kilometrazu, ali cenim da bi bilo moguce izvuci jos koji km - kada bi se jurilo. E sad, vidim da na skiline-u guraju ljudi i do 140-150km, a meni prosto nije jasno kako je to moguce (ja sam i ovako bio blizu ivice snage).
Inace, koga zanima da juri skiline takmicenja i tip: najbolje nabijate kilometrazu na stazama 21 i 23 (onaj grejani sestosed), jer je zica mega brza (4.5min), a staze su relativno duge. Zica+staza je oko 10min
Lepo skijanje svima koji se spremaju ovih dana (ja odbrojavam do 19..3)
Of course, my Arabba boy....jednostavno nije mi jasno kako to može izgledati 100 km skijanja u jednom danu.....jel to neko postavljanje rekorda, jer uživanje sigurno ne može da bude....?? Ja se držim otprilike sistema: od 8.30-12.30 skijanje na puno na crvenim i crnim stazama, onda slijedi ručak, te od 13.30-15.30 više laganini skijanje, jer bi sve ostalo bilo preopasno....
Evo šta kaže statistika (Nassfeld 2010 - odlični uslovi za skijanje, sunce, hladno):
Znači, sa 75 km među 18% najboljih.
Ja počnem od 9 do 13, pauza ima više (ne samo za ručak), a poslije ručka svakako lagano.
Probaću jedan dan 100 km, čisto da vidim na šta liči. Ali, slažem se sa wladom i skimanom, kvantitet nije što i kvalitet.
Svaka vama cast, ja imao garmina jedan dan u dzepu, izmerio 80 km... e sad, merio je i sve zice, dakle 40+ km skijanja, ali bas opusteno i lagano, bez jurcanja, sa dve pauze za ceo dan. Od 9 do pola 5. Kop.![]()
hehehe
a jbg...ne mogu sa drustvom da se organizujem pa moram sa ljudima sa posla...dobro je i to kad moguimamo neku skijasku sekciju pa nas je bilo 10tak...ja najmladji naravno
ma bitno je da sam se iskijao i da sam uzivao, a posle nasih ski centara, u svakom slucaju jesam
uglavnom, nassfeld ce me opet gledati![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)