Sve je mnogo jeftinije bezcarinska zona je u pitanju
Sve je mnogo jeftinije bezcarinska zona je u pitanju
da je to austrija, ne bi bilo sumnje, ali u pitanju su italijani (koje smatram najvecim prevarantima u evropi), a kada su oni u pitanju, sve je moguce!
iz tog razloga bih voleo da se malo ukljici u pricu neko ko je tamo bio!
ps.bata bane, bravo za slike iz austrije! kako dobro izgleda staza!!! bez reci!
Brate sto se tice Livigna ja samo pricam iskustva ljudi koji su bili tamo i stvarno je tako. A sto se tice ljudi koji zive tamo to je jedna cudna fela koja zeli da se otcepi od italije u potpunosti i da naprave nesto poput San Marina. Njima su pre nekoliko godina nudili organizaciju svetskog kupa i FIS je glatko odbijen jer ce im to narusiti mikroklimu, posto moraju da sagrade najmanje jedan veliki hotel i press centar. A ljudi su neka cudna mesavina Svajcarskih Italijana, tako da tu nema prevare jer oni zive samo od toga.
Ja sam bio u Livignu ove godine i bilo je odlicno, kao što sam i prije vec napisao pa da ne pricam istu pricu ponovo, uglavnom nije nikakva prevara, dosta jeftinije nego drugdje, staze odlicne i tko voli shopping onda mora otici tamo!
Nije da se hvalim, ali....![]()
Treba otici pogotovo ko ima mogucnosti, ne samo u Livigno vec bilo gde na zapad, pozdrav Samoboru![]()
Da, pogotvo Francuska za onoga tko želi stotine kilometara odlicnih staza!
Nije da se hvalim, ali....![]()
Val thorens....hmhmhmOriginalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
![]()
Tigna zakon![]()
![]()
ski rules![]()
u livigno-u je uveliko sneg, pa vi vidite...
Da li je neko bio u Livinju na skijanju za 1. maj i ako jeste, kako je bilo? Dvoumim se ove godine između Livinja i Tinja, za Tinj znam da sneg nije problem u to vreme, ali brine me Livinjo - sam centar nije na velikoj visini, pa nisam sigurna koliko snega ima krajem aprila. Sa druge strane, Livinjo je mnogo jeftini od Tinja, po svim kriterijumima, pa bih ove godine radije tamo.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)