Onome tko nezna da je p ustvari r, nece ni znati da руски znaci ruski, i to se mora nauciti, nije to tako jednostavno kako se vama cini koji to ucite od malena!Originalno postavljeno od Flow
Onome tko nezna da je p ustvari r, nece ni znati da руски znaci ruski, i to se mora nauciti, nije to tako jednostavno kako se vama cini koji to ucite od malena!Originalno postavljeno od Flow
Nije da se hvalim, ali....![]()
Pa da, o tome pricamo, ali nismo ni mi to uuucili (zvuci kao past.perf.cont) ne znam koliko, pre 20ak godina su mi objasnili karaktere ovog i onog pisma i vozi...
Da se razumemo, i meni se nekad desi da u brzini omanem, al' po smislu reci/recenice se odmah shvati sta je u pitanju... Cyr sam i ja potisnuo, usled strane stampe, racunara, NETa i svestan sam koje posledice idu uz nju kao zvanicno sluzbeno pismo, koje sve to poteskoce unosi, ali taj lobi toga nije valjda svestan, al' ja to ne je*em - ali to sto je ne koristim u pisanju nikad nece znaciti da mi je tesko da nesto procitam u Cyr formatu.
Povecao si za 100km staze,a cena je 190E+65 ski pass.4 pica 1E,to je sustina.Originalno postavljeno od chera
Isia pusti sada cirilicu,latinicu ili ...,vazno je da se mi apsolutno razumemo,a ja nisi me razumeo,JA sam JUGO nostalgicar i imam MNOGO prijatelja u Hrvatskoj,Sloveniji,Bosni,Makedoniji a poenta je da ne moramo govoriti italijanski ili engleski da bi se razumeli!Pozdrav,POPOriginalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
![]()
Ma naravno, glavno da se mi razumijemo i to je to!![]()
Apsolutno !Originalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
Sorry ako sam sirio diskusiju nepotrebno, nisam imao lose namere!![]()
Btw, i meni je drago sto je ovo latinični forum...
@ Flow Nisam siguran ali mislim da ne postoji cirilicni forum!
Ne postoji cirilicni srpski forum (barem ga ja nisam našao), ali postoji ruski!
ali ima foruma koji du po difoltu latinicni ali postoji opcija da se moze koristiti cirilica
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)