Strana 66 od 108 PrvaPrva ... 1656646566676876 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 651 do 660 od 1073

Tema: Freeride, Heliskiing itd. ...

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

Bio sam gore za vikend, kontao sam hocu li te vidjeti ali su sanse da vidim bilo sta u subotu bile stvarno minimalne.

Nedelja je bila puno bolja. Pocelo je sa dosta magle na vrhu, ali je Praca radila pa smo nju posteno iskijali. Kasnije se razilazilo i opet skupljalo... Da ne bude skroz off-topic: konacno smo izvezli i taj zenski spust. Cjelac je u principu bio podnosljiv, nije bio previse mokar ali se na vrhu bila uhvatila ledena pokorica. Bizaran je totalno filing, krenes da skijas, a sve te prate komadici leda koje si gore odvalio, imas osjecaj da tenk ide iza tebe.

Nazalost pred sam izlazak na Pracu je puno "podmornica", rezultat je jedna posteno izvaljena kantna na bordu i alpyjevih 10 padanja na nos

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

drago mi je cuti da se lijepo provedoste na kopu ja sam neki dan zakasnio na perfektan powder day nekoliko sati (je...m ti poso i obaveze i fenicanske dukate neophodne za odrzavanje ove ovisnosti)
    kad sam stigao imam sta da vidim nisam vjerovao da hupseri uopste mogu biti tolki djelimicno do ramena
    a ljudi mi pricaju kakav je genijalan dan bio ranije a meni se samo place
    ....

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Oggy, petak je bio isti kao subota - magla svuda, magla oko nas , ja sam dobar deo petka i subote proveo na Poljicama pošto se tamo (pogotovo deo kod tanjira) videla staza. Išao sam i na druge staze ali je tamo pogotovo 50% gornjeg dela vidljivost bila nula metara (kao što si i video ).

Ali zato je četvrtak izvukao celu posetu, kao što sam i pisao, ne samo zbog (malo) boljeg vremena, nego što je i SNEG bio mnogo bolji, i naravno niko ga nije drndao preko nedelje...

U svakom slučaju, sada snega ima dovoljno, da padne sledeći dump pa da idemo ponovo . Drago mi je da ste vi uhvatili nedelju, video sam na webcamu da je nedelja bila dobra što se tiče vidljivosti...

@Flexon: u pitanju je Jahorina ovaj put .

Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

ma i ja sam puko ko sifon
    raspuho me vjetar taj dan u hupserima uznoio se
    lijevu stranu lica ne osjetim
    pijem tablete neznam gdje udaram

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Exclamation Durmitorska (ski) tura

Deo iz http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=294665 :

- Ovo je prvi od tri događaja koji smo planirali polovinom februara. Slijedi nordijsko skijanje na Sinjajevini, a na Durmitoru planiramo takozvani ski-turing.
    Ako neko zna nešto više - neka javi na forumu, pošto verujem da će biti zainteresovanih ljudi..

U kom terminu, kada/gde se prijaviti i sl??

Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Senior Member
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    39

Podrazumevano

Ja bi voleo da probam ski turing taj.ko god da nesto sazna neka postavi ovde.
    btw Wlad sta bi sa onim tipovima u Makedoniji sto su na Popovoj saapci organizovali voznju ratracima. Poslo sam im mail pre 2 dana,al ne odgovraju.Jel to cudo jos postoji?

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Ne znam postoji li, poslednji put sam se "čuo" prošle sezone, čovek se zvao Tomislav, naravno Eskimo Freeride...

Pošto će se odžati tura na Durmitoru, možda Daki zna nešto o tome?

Senior Member
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    39

Podrazumevano

E posalao mi juce lik e-mail,taj Tomislav.aj saznacu sve informacija pa kacim ovde.

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jijang Pogledati poruku
    sta bi sa onim tipovima u Makedoniji sto su na Popovoj saapci organizovali voznju ratracima.
    Posto mi je sezona zavrseno jos pre mesec dana ne mogu vam preneti tacan info, ali raspitao se kod ljudi koi su sad gore i sigurno je da radi, a i sinoc je bio u kadru na jednoj reportazi na TV sa Sapke.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •