jel sam ja jedini koji ne moze da nadje download dugme?
jel sam ja jedini koji ne moze da nadje download dugme?
evo stavio sam da se skida preko torrenta...
...i uspesno ga odgledao...
odlican dokumentarac o istoriji freeride skijanja...preporucujem svima da ga odgledaju.
na mene je najveci utisak ostavio Seth Morisson kao najsvestraniji x-sportista.
Za najveceg avanturistu proglasavam Andrew-a Mclean-a, coveka koji retko koristi helikopter i te hi-tec spravice. On skija svuda i sve, ali se penje sa onim trakama . Odskijao covek i Island i Alasku.
I last but not the least devojka po imenu Ingrid Backstorm...Gde ona vozi "na puno" ovi momci grebu na ivicama. Dok ona napravi 2-3 zavoja oni tu nesto vijugaju...Sto bi rekao ovaj sto je pricao (jbg zaboravih ko je) guy with a pony tail...
Kratak komentar: ovaj prošli vikend je bio freeride heaven na Bjelasici - nisam mogao da je zaobiđem. Ima nekih sličica na temi Bjelasica. U svakom slučaju se Seth pokazao super za sve uslove - oduševila me je skija da ide i po snegu koji je mokar i na pokorici - samo se malo više nagazi - sjajno.
Bukvalno predveče kada se ode na mokrije padine - nikoga drugoga na skijama nije bilo - samo je moglo da se skija na lopatama.
Sjajno skijanje za vikend, 95% vremena smo bili off-piste.
I ja sam istog vikenda bio na Bjelasici..offpiste zakon![]()
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
upravo sam kupio Steep i nesto mi zao da ga pogledam
cekam idealne uslove![]()
ma sta cekas, odgledaj ga sad i onda ponovo opet i opet...veruj mi nece ti dosaditi![]()
e i meni nesto cudno da ga gledam.vec par dana.
evo upravo sam gledao film
i sta reci
tesko potiskujem emocije zaista fenomenalno![]()
Dough legenda definitivno liga za sebe
drago mi je da je i Eric Pehota tu volim njegov stil skijanja
vidjeo sam ga u nekim filmovima i covjek lomi planine
pravi gorstak
definitivno obavezna lektira![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)