Jel to onaj što može da umre samo ako mu mačem odfikariš glavu i može da postoji samo jedan?
Koliko se ja razumem u medEcinu, onaj je neki konglomerat Škota, Francuza i Japanca, učen španskom rukom i pameću... tek mi sad nije jasno ništa...
Jel to onaj što može da umre samo ako mu mačem odfikariš glavu i može da postoji samo jedan?
Koliko se ja razumem u medEcinu, onaj je neki konglomerat Škota, Francuza i Japanca, učen španskom rukom i pameću... tek mi sad nije jasno ništa...
Izmenio/la hehehe; 04.02.2008 u 11:19.
Ih Arso, nemo sad da hina romantizirash i to do dacke. ima on mach, sigurno, ali s njim sjece neke druge guste shume![]()
A ima ruke ko one moje dvije lopate udarinka A.S.
Mislim da je realna slika savremenog alpskog gorstaka (iz Austrije) naj bliza ovome:
http://www.youtube.com/watch?v=zEI-dOjJnV4
Sapke, bu'az... nemam reci... Preheb'o si i samog sebe...
Sretna majka sto te tak'og rodila, sretna tashta sto te za zeta izabrala...
[QUOTE=hehehe;27033]Rudi je vec godinama moj idol; kaki Highlander kaki bakrachi.Sapke, bu'az... nemam reci... Preheb'o si i samog sebe...
Aferim Arso, ako bi se ikad zenijo tebe bi za Starog Svata zvao, umijesh ga nakititSretna majka sto te tak'og rodila, sretna tashta sto te za zeta izabrala.![]()
Pa slozili smo se na nekom chatu da je "ljepsi kiceni od nekicenog"...
Ih.Bi' ce da topic nisi cito od pocetka. Pa ko je reko da je kriv? Ko ga je chero da bez povoda i reshpekta (sto bi reko drug Stekan) ljude proziva po njihovoj regijonalnoj pripadnosti. Prvi nas komentar je bio da se ne slazemo da je ova apresski meka istovremeno i naj boje skijaliste u Evropi. Ima ih barem 10tak kvalitetnijih po pitanju skijanja. I u opste niko nije doveo u pitanje Vassonijevo pravo da fura svoj fazon. Samo je na provokaciju odgovoreno istom mjerom.
Sad je on olicenje urbanog zivota jer pichi clubbing po Ischglu, Banskom, Kopu..........??? a ostali su seljaci jer idu u krevet u 21:00.
Btw. ne osjecam se prozvanim sto sam seljak, al ne volem da me paceri nazivaju primitivcem.
....
Metodom google-anja sam iskopao:
www.wikipediafilijalazemun.com , i tu lepo piše:
Fashion Police – Fini i lepo vaspitani mladići iz dobrih kuća, koji patroliraju skijalištima a služe da Vam se nadju sa iglom i koncem, ako ne daj bože zagusti...očas posla ušiju dugme, poprave rajsferšlus...plisiraju, fircaju, umetničko štopovanje, vez, bordura...pa karneri, pa volani, naramenice...pa žersej, pa twid....čipka, rišelje, žakard i sl.
Highlander – More bit’ samo jedan
Paris Hilton – To je ona mala, što ima puno para, i vitla po belom svetu mlade 38-godišnjake
Sve u svemu, ja mislim da vredi taj ISCHGL...a bilo bi lepo videti i neku foto storiju...a ne ovako na suvo, da mlatimo praznu slamu...
aj Vaso, ne posustani...pusti njih, vidiš da ti zavide...mi mladi te potpuno razumemo
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)