Izvini, stvarno sam mislio da si mislio na nas zbog toga sto smo svi bili u istim jaknama...bez ljutnjeMoj poziv za druženje i dalje važi!
Izvini, stvarno sam mislio da si mislio na nas zbog toga sto smo svi bili u istim jaknama...bez ljutnjeMoj poziv za druženje i dalje važi!
Nema frke, u svakom slucaju hvala na pozivu
ma šta nema frke?!
odmah da se zakaže trka i fino da se vidi ko je brži....
:o)
HAHAHAHAHAH!!!! Dobarrr tata dobarrr!
Kad bi se ljudi malo vise shprdali a malo manje stvari uzimali ozbiljno......
zivot bi bio ljepsi.
PS
E. eto tebi shanse za popravni......prekosutra, magfire na rame i pravac GOla Jahorina!!! da ti sedo zivota. Ja nebi mogo izdrat da ne odem.
pošto su skromni evo ja ću postaviti link
http://blog.b92.net/text/1360/Ski%20...Jahorini%20:)/
ovo se više neće ponoviti!
da neko sa strane otvara sezonu...nikad više![]()
Marko, bio si u pravu
do mene...
E (h)eto; htjedoh reci: "glupi bosancu", ali kontam mozda cu uvrijedit i sebe samog.
Popravni ispit je: 17 novembra u 8:30 na Poljicama. Stvar mozes ispravit time sto ces se popeti skoro do vr'a. Jerbo je ekipi skimanijaka uspjelo da se popnu negdje do trecine staze,kolko sam skonto po slikama. (BTW. steta sto su povucene slike od Freaka, njegovi shotovi Jahorine bi ti bila opasna konkurencija ovdje na forumu, ali ljudi bojkotuju tako da....jos uvjek si fotograf nr1).
Hajmo tataratira, hajmo!!!! Popravi opsti utisak o sebi kao skijasu. Ili ces se zvati skijasem ili ces to stvarno biti. Ladom Nivom dokle more, a onda prtinanje, eto vidis da se Alpi opasno nalozijo, da ti bude 'partner in crime'. Ne smije da se trka s Krechom niz brdo, al hoce da ga pobjedi uzbrdo.......mada nije fer, alpinizam mu je uza specijalnost.
naručio sam dvije gume ( jedva dvije) kupio lance
moraš i njih imati po novom zakonu
montaža sutra ili prekosutra..pošto više nemam ni za kartu penjanje mi odgovara
:o)))
Sapa druze,evo malo da prodiskutujem ovo. Ski-manijaci se nisu popeli ni do trecine staze,nego do treceg stuba dvosjeda na stazi ogorjelica 1,auto ih je ostavilo nekoliko metara ispod tog stuba,a zicara ima ukupno 12 stubova, s tim sto je izmedju svakog narednog vece rastojanje . . . Hocu reci da je staza puno duza nego sto si ti mislio , al nebitno, sve pohvale manijacima za ovaj poduhvat.
Iskreno,mislim da bi se bolje proveli i vise imali staze za skijanje da su izasli na Zelja,odnosno kod kolibe rajska vrata pa pjesaka uz stazu, uspon nije toliko veliki sa jedne strane . . . pa bi skijanje bilo kvalitetnije.
Nego sto se tice 17-og, potrebno je da tataratatira samo kaze "da" ,ja cekam ko zapeta puska,ako dobijem kvalitetnu informaciju sutra vece na autobus i u subotu na stazi . . . ako nemam auto ima autobus majka mu stara.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)