Pozdrav svima. Čujem da se svi spremaju za neko ski uživanje, pa evo ja da pitam stručnjake iz prve ruke. Da li je ko bio na Schnalstaler Gletscher? slučajno ga pronađoh u nekim istraživanjima i potpuno sam oduševljena izgledom. A posebno mi se dopao Hotel Grawand koji se nalazi na samom vrhu glečera. Elem pitanje je sledeće: Kakvo je skijanje na glečerima, nisam nikad bila? Drugo da li su staze normalne (mislim za rekreativce) ili su ...?
E da i ako je neko bio neka kaže svoje impresije.

Pozdrav svima. Čujem da se svi spremaju za neko ski uživanje, pa evo ja da pitam stručnjake iz prve ruke. Da li je ko bio na Schnalstaler Gletscher? slučajno ga pronađoh u nekim istraživanjima i potpuno sam oduševljena izgledom. A posebno mi se dopao Hotel Grawand koji se nalazi na samom vrhu glečera. Elem pitanje je sledeće: Kakvo je skijanje na glečerima, nisam nikad bila? Drugo da li su staze normalne (mislim za rekreativce) ili su ...?
E da i ako je neko bio neka kaže svoje impresije.
Odgovor sa citatom
). Talijani su naravno nedostizni u svim kuhinjskim disciplinama osim u disciplini pravljenja torti i kolaca. E tu na scenu stupaju ovi habzburgovci sa sahertortama, rolatima, strudlama…..elem tu talijane shiju za jedno dvije klase. Ihhhh, evo, sve mi voda na usta.....
). Osvjezenje, ova tvoja "reklama" za Jackson Hole.
) vidi legendarna gondola: 'the Tram". Prije par dana slucajno naletim na neki sajt i na njemu fotografije kako skidaju bash tu gondolu, elem od neki dan je vise nema. Prevozno stredstvo, the Aerial Tram je skinut. Pokusa cu da nadjem fotografije. Citam; to je u toj "Rupi" bio lokalni dan zalosti za sve ljubitelje te sprave. Radi se o jednoj od dvije gondole, koje rajdere iz doline odvozi direktno u bespuca (neko bi reko walhala a neko bi to nazvo vukoj...a ili dype od svyeta)