Pa ti uze tog fishera ili si to imo i prije???
Nego sta gascina do dacke, ja ode probavat par debeljuca (88mm) narednih dana, nisu za brzi sex, ali ima to shmeka, nako mekog flexa i debele u struku: 'ljuljaj me njezno'
Sretno i Uzivaj![]()
Pa ti uze tog fishera ili si to imo i prije???
Nego sta gascina do dacke, ja ode probavat par debeljuca (88mm) narednih dana, nisu za brzi sex, ali ima to shmeka, nako mekog flexa i debele u struku: 'ljuljaj me njezno'
Sretno i Uzivaj![]()
Izmenio/la Sapa; 04.04.2007 u 18:46.
nego vidim svi se ponovili
sa kojekakvom elan opremom za 2008
pa da priupitam na kakve ste to lude cijene naletili
ili gdje je se prevrnuo taj elan kamion
i da nije ostalo sta od moih modela?
spreman sam da dam 200 za novi 999 ili 888![]()
Bio je 888, 177cm dužine, ne znam da li ga je neko uzeo...
Ništa se nije izvrtalo, sve legalno 100%, skije sa testa, dao je link Stekan negde na forumu za cenovnik.
I moja sa testa.
BTW, ima veću površinu (istina neznatno) nego stari S1 sa celih 170cm. Matematika je neumoljiva, ima da bude okretna ko čigra. Nisam još odlučio gde ću da zabodem probu, verovatno Durmitor - priča se da su uslovi poprilično dobri za skijanje?
Još malo
Šteta što neću stati na njih ove godine.
Izmenio/la nidza; 06.04.2007 u 00:31.
svaka cast haos skije
neka je sasrecom
i puno DUZIH promjeno![]()
a ja cu izgleda ovoga vikenda malo na skijanje
kod nas snijeg![]()
samo steta sto nijedan manijak ne uze te 888
Link je bio na temu sa jednog drugog foruma koji je ovih dana bio predmet napada negativca poznatog pod imenom Haker (sram i stid da ga bude). Forum je prije pola sata proradio, ali backup sa stanjem od 30.03. nije vratio sve teme koje su tog dana postojale (možda je opet spomenuti gospodin Haker kriv). Shodno tome, a zahvaljujući činjenici da sam slučajno sačuvao cijenovnike na svom računaru, evo cijenovnika u ZIP fajlu. Pretpostavljam da je većina skija već prodata, ali nikad se ne zna.
BiH cijenovniku sam dodao kolonu sa orijentacionim cijenama u Eurima.
Cjenovnici.zip
Izmenio/la stekan; 07.04.2007 u 22:23.
jel ova osmica nema waweflex ili je ja ne vidim?
Samo za Sapu ;o
![]()
Izmenio/la tataratira; 09.04.2007 u 08:20.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)