"...Carabinieri su opasni i ima ih "undercover" po svim skijalistima, pa zato pazite kako vozite i nemojte jurcat jer vas mogu kazniti.
Isto tako mi je pricala cura koja radi u jednoj osiguravajucoj kuci da znaju nasi ljudi imati velikih problema ako dodje do nesrece na talijanskom skijalistu jer da ako se sudare s talijanom, bez pardona uvijek okrive stranca
Bata Bane, ovo nisi prijavio. Jel ce da nas teraju da duvamo u balon pre skijanja ? Da ponesem ja vozacku za svaki slucaj ?![]()
Sapa, kako bi ti prosao ovde, oduzeli bi ti skije na 6 meseci, garant! Hahahahahahahahaha !![]()
Kad vidim kakvi sve idioti voze pistama onda nemam specijalan problem sa ski patrolama i karabinjerima koji naplacuju kazne, nek naplacuju nek ih sve oderu....
Onom Rumunu iz one price sa Krvaveca ili dje ono bi??? bi ja licno naplatio kaznunebi mu trebala policija (seljacina).
Neki dan sam imo prepirku sa Tataratirom; objasnjavam da svak onaj ko je gornji na pisti mora da vodi racuna o onom donjem, pa taman da taj donji vrti zavoje sve sa jednog na drugi kraj staze, ta nasa domaca pricha: 'presjeko mi stazu', haloo???? osim na ukrstanju dvije staze, nikad nisi duzan da se okreces i gledas jel ima neko iznad tebe. Ja to licno radim uvjek, jer nikad neznam kakav ce Rumun da naleti......
Inace da je Rumuna uhvatila neka ski patrola ili policija i napravila zapisnik, onda bi on ili njegovo osiguranje platilo sve trskove lijecenja i oporavka one nesretnice kojoj je polomio koljena, kakav kreten.....
@bajastrasni: A ne nikad pijan na stazu, samo mamuranVozio sam zimus pripit (ne bi ja, nego me natjeralo iz kafane, a kafana na vrh brda, a nebi balkanac sisho zhicom taman kad nebi na nogama mogo da stoji ) i mogu ti reci plasio sam se za vlastitu sigurnost, neslusaju noge, a iz mozga signali tipa: ma zgazi taj gas sta kocis mishu....
![]()
Sapa, sve se slazem za gornji-donji. Sto kaze Gaga u utiscima sa Kopa, tamo bi bolje bilo da hvataju ludake na stazi nego sto jure decu koja sa 15 godina voze na deciji ski-pas. Sto se mamurluka tice, ja tradicionalno nosim pljosku, ali kad svi cugnu po malo, to je dovoljno samo da otvori apetit. Jednom me cerka, kad je imala 6 godina, kritikovala sto nosim alkohol na stazu, a ja joj kazem, to je kao ona kuca bernandinac, sto spasava zatrpane u snegu!Vickasto, ne !?
![]()
hahaha, jes vidio sta ti je kcerka, klasicni glas razuma, al dobro si se snaso sa ovom o bernardincima. Nego znas da ih sve vishe izbacuju iz upotrebe, kazu preskupo obucavanje i ne dovoljno efektivno spasavnaje, pa mos mislit kad se kera nacvrca; bole njega dal neko izdishe ispod dva metra snjega![]()
Francuzi za metar dana cemo biti kuci, sto znaci da za tri nedelje polazak![]()
Allez, allez vous bravez les skieurs serbes![]()
Eto u Meinieru 130 cm snega![]()
![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)