Moja ćerka ima neon zelenu jaknu, i ove godine na sedežnici na Kopu je zaradila gomilu nekih fleka, odakle i šta curi pojma nemam. Obzirom da je to jakna samo za skijanje još uvek je nisam prala i pokušala da skinem fleke jer mislim da nije baš pametno da je perem posle svakog skijanja ( ide često na dnevne varijante). Ja sam joj iskusno kupila i bele pantalone koje se još uvek ne usuđuje da obuče baš iz razloga koji je naveo @Stekan, tako da i dalje nosi samo crne na kojima verovatno ima fleka ali se ne vide. Sa svim bojama osim crne postoji uvek rizik da se na skijanju isfleka odeća.

. Obzirom da je to jakna samo za skijanje još uvek je nisam prala i pokušala da skinem fleke jer mislim da nije baš pametno da je perem posle svakog skijanja ( ide često na dnevne varijante). Ja sam joj iskusno kupila i bele pantalone koje se još uvek ne usuđuje da obuče baš iz razloga koji je naveo @Stekan, tako da i dalje nosi samo crne na kojima verovatno ima fleka ali se ne vide. Sa svim bojama osim crne postoji uvek rizik da se na skijanju isfleka odeća.
Odgovor sa citatom
History is made by those who dare to break the rules.