Strana 3 od 10 PrvaPrva 12345 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 21 do 30 od 97

Tema: Novosti sa Kopaonika

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od trendo Pogledati poruku
    Sve mogu da se slozim, iako nije nase , Ali za ovo potrebno je objektiva diskusija, sve ostalo je subjektivno glediste
    Da, ovo je ipak moje viđenje, ali sam od regiona obišao Jahorinu, Popovu šapku, Borovec, Kolašin. Nisam bio jedino u Banskom, ali ono kako sam prošao u Borovecu, nemam nikakvu želju da ikad više idem na skijanje u Bugarsku, i iz tog razloga eto mogu da prihvatim da je subjektivno mišljenje
    Sto veći kompromis oko skija želiš da napraviš, to si nezadovoljniji u uslovima koji te zadese...

Member
    Datum registracije
    29.01.2013
    Godina
    41

Podrazumevano

Pozdrav svima.
    Da li je neko možda dopunjavao stare ski passove ove godine preko WTP BROJA? Vidim na web shopu stoji neko prilično besmisleno upozorenje..
    Verujem da je to napisano usled nekog rizika da stara kartica ne radi (mada ne znam što ne bi). Ne mogu da poverujem da to rade da bi uzeli 200 rsd po kartici?
    Pa sad razmišljam, vredi li rizikovati

Senior Member
    Datum registracije
    12.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od dzoninho Pogledati poruku
    U zavisnosti iz kog dela grada krećete, ako Vam je blizu Miloš veliki, onda možete da idete i preko Raške, ali moj predlog je preko Rudnice, a ne preko Jošaničke banje. Preko Rudnice je kraći uspon, i taj put najčešće koriste ljudi koji iz Raške dolaze i rade na Kopaoniku, tako da se taj put najbolje čisti, a i najmanje ima snega. Međutim, ovaj put vodi od Kraljeva do Raške dolinom reke Ibar, i dosta ima krivina, kamiona, dosta se brzo vozi. Ja koristim put preko Brusa i Brzećeg, iako mi je apartman u vikend naselju, i to prvom kompleksu kada se ide iz pravca Rudnice (Vidik Residance). Obzirom da sam ja iz Kaluđerice, menio dok dođem do Miloša velikog treba pola sata, za to vreme ja sam vamo došao do Velike Plane. Vremenski mi je potpuno isto, ali me je put preko Brusa mnogo manje naporan. Uz napomenu da ja koristim put pored jezera Ćelije, ne idem preko Aleksandrovca. Preko Aleksandrovca je put kraći i brži po navigaciji nekih 10ak minuta. Međutim put preko jezera ćelije je dosta bolji, ravniji, sa mnogo manje krivina a i verovatno stvar moje lične navike. Takođe mi uvek svratimo u Kruševcu u kupovinu i taman napravimo pauzu, jer imam dvoje male dece.

Nadam se da je bilo iole od koristi.
    Slazem se skroz. Preko Celija je malo laksi put jer izbegnes penjanje i spustanje kod Brusa, al ja sam nekako navikao da idem tuda

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od vlastem Pogledati poruku
    Pozdrav svima.
    Da li je neko možda dopunjavao stare ski passove ove godine preko WTP BROJA? Vidim na web shopu stoji neko prilično besmisleno upozorenje..
    Verujem da je to napisano usled nekog rizika da stara kartica ne radi (mada ne znam što ne bi). Ne mogu da poverujem da to rade da bi uzeli 200 rsd po kartici?
    Pa sad razmišljam, vredi li rizikovati
    Ranije je radilo, pa su imali problema i isključili (nemaš opciju online) a da li su vratili ne znam..

Senior Member
    Datum registracije
    12.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Danas retko lep dan na kopu, prava je sreca bila danas skijati tamo. Hladno, suncano, staze tvrde i ispeglane perfektno. Najbolje od svega je sto se osnezavaju maltene sve staze, pa mozemo ocekivati da i to puste u nekom narednom periodu. Evo dve slike sa ubedljivo najlepseg dela Kopaonika (po meni) - Gobelja!

Edit : Au al tapatalk ubije kvalitet slike, katastrofa.

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Gobelja nije pipnuta ratrakom osim releja što si slikao. Danas ni topovi tamo nisu radili a nisam siguran ni koliko ima snega na njoj.

Plus sam danas proveo 45 minuta zaglavljen na sred tanjira jer je stao iz nekog razloga i posle su sav narod koji se tamo nagomilao pustili na 4sed da se izvučemo (sreća i hvala im). To je bilo oko 11-12h, ne znam da li je posle proradilo.

Vratim se do malog karamana (radi krofni, normalno) i tamo vidim pustili tanjir. SUper... kad posle 5 min stao. Posle sam video da je spala sajla 4 stuba pre vrha ali su uspeli da je vrate i radio je do 15h dok sam bio tamo. Tanjiri, ovi stari, su baš postali kilavi.

Ratrak je prošao danas Gvozdac i Ledenice, tamo deluje da ima dovoljno snega i očekujem da će narednih nekoliko dana da to puste u rad.

Ova nova akumulacija je očigledno prvi game changer posle dugo godina.

Senior Member
    Datum registracije
    12.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

E da, ne znam sta se desava sa tanjirima. I meni je danas stao tanjir na gobelji, al malo ranije, oko pola 11 mozda, i stajao je jedno 10ak minuta, i pustili su ga.

U petak, onaj tanjir sto penje od jarma pa gore ka marinim vodama, se isto pokvario, i stajali smo pa barem 20ak minuta, stim sto sam ja dosao dok su ljudi uveliko cekali, tako da je mozda i pola sata stajao.

A primetio sam za ova tri dana skijanja da i zicare malo malo pa stanu. Bukvalno svaka voznja stane na kratko.

Junior Member
    Datum registracije
    12.08.2020
    Godina
    31

Podrazumevano

Mislim da je ono sidro/tanjir na Marinim vodama ubedljivo najgore na celoj planini, sporo katastrofa i svako malo staje. A steta, Marine vode su bas lepa staza za skijanje koju nazalost cesto izbegavam zbog instalacija.
    Sto se tice zicara, MK je bruka i sramota bukvalno.

Junior Member
    Datum registracije
    18.11.2019
    Godina
    63

Podrazumevano

Divan dan, umerena gužva, sneg prelep, šteta što nije baš najbolje utaban. Već ujutro u podnožju Duboke dosta nabacanog snega i gužva. Pobegao sam ka Gobelji i bilo bi dobro da im tanjir nije zastajkivao svako malo, neki prekidač na jednom od donjih stubova očigledno prekidao rad, verovatno zbog neispravnosti. Šteta. Posle se napravila gužva na Karaman sidru, jer su svi pohrlili nazad u centar.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    42

Podrazumevano

Da li je neko cuo za Ski business liga?

Instagram: https://www.instagram.com/ski_busine...p/DDIMv05RH18/

Ove godine se odrzava po treci put na Kopu, jedan vikend u mjesecu, ukupno 3 vikenda.

Dobio sam poziv da skijam za jednog od ucesnika pa razmatram opcije. Prvi januarski termin ne mogu posto sam tada na skijanju u AT ali opcija februara i marta su mi ok pa razmiljam o opcijama
    History is made by those who dare to break the rules.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •