Strana 1 od 6 123 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1 do 10 od 59

Tema: Novosti sa Kopaonika

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    49

Podrazumevano Novosti sa Kopaonika

У СКИ ЦЕНТРУ КОПАОНИК ОДРЖАН САСТАНАК ОПЕРАТИВНОГ ТИМА

На иницијативу ЈП "Скијалишта Србије", а у циљу што боље организације рада током претстојеће зимске сезоне и унапређења сарадње свих органа и институција које брину о комфору и безбедности посетилаца, у ски центру Копаоник одржан је састанак Оперативног тима, који је састављен од представника свих кључних субјеката туристичке понуде Ски центра Копаоник.
    Као резултат формирања овог тима већина циљева али и проблема изнетих на састанцима прошлих година нашли су пут решењу или су у процесу решавања. Такође маркирани су најчешћи проблеми и у разговору свих чланова Оперативног тима траже се оптимална решења.
    Тема састанка је била координација надлежних служби у току зимске сезоне 2024/25. у ски центру Копаоник. Почетак скијашке сезоне, традиционална манифестација Ски опенинг је планиран од 5. до 8. децембра 2024.г.

https://www.skijalistasrbije.rs/sr/u...erativnog-tima

opening2425.jpg

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Ski pass cene 2024/2025: nepromenjene od prošle godine

Na predlog JP "Skijališta Srbije", Vlada Republike Srbije usvojila je cenovnik ski karata za zimsku sezonu 2024/2025. Za razliku od prethodne godine, kada je došlo do povećanja cena od 25%, ove ski sezone cenovnik je ostao identičan prošlogodišnjem!

Više detalja na: https://www.infokop.net/novosti/kopa...cene-2011.html

skipas2425.jpg

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

У току је пуњење новог вештачког језера у ски центру Копаоник, који ће допринети квалитету рада и бржем пуштању ски стаза у функцију. #kopaonik

jezero.jpg

Izvor: FB Skijališta Srbije

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Lepo je napadalo snega ovaj vikend, po RHMZ 38cm snega na Kopaoniku (na vrhovima manje zbog vetra, dole više), evo jedan klip od danas:

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Danas jedan od onih dana:

Member
    Datum registracije
    19.12.2011
    Godina
    40

Podrazumevano

Lepo ovo i idilicno izgleda. Nego nesto slabo snega po stazama ili mi se cini sobzirom da krece sezona?

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Ima ga dovoljno nego su samo grubo tabali, sada treba da rasporede sneg i navuku sa gomila veštačkog… To su počeli juče i danas rade pa sutra kreću žice da rade….

A za nestrpljive pešice gore

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Od 10.12.2024. godine u funkciji će biti Duboka 2 i veza Karaman greben - Pajino preslo - crvena Duboka, a od 13.12.2024. godine startuje sa radom Duboka 1 i pripadajuće staze crvena i crna Duboka (6 i 6a).

Izvor: InfoKop

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Posle ski openinga, a obzirom da sam jako cesto na Kopaoniku jer imam apartman gore, moj utisak je da sam se ove godine za dva dana, lepse iskijao nego cele prethodne.

Prethodne godine sam imao skipass 10 u sezoni, iskoristio 6 dana i to zali Boze kakvi su uslovi bili. Ove godine za SkiOpening, bilo je dovoljno snega.

Petak, Pancic velika magla, staza 4c radila, nikako nije bila ispeglana, taj deo je bio jako los za skijanje, a vidljivost nikakva ceo dan. Medjutim, Karaman greben 7, 7a, 7b i 7c i Mali Karaman 8, potpuno druga situacija. Staza 8 na Malom Karamanu bas lepo upeglana, a na vrhu Malog Karamana, Sunce, prosto neverovatno ali istinito... U petak nije bilo ni velike guzve, tako da je skijanje bilo zadovoljavajuce.

U subotu, vreme prelepo, Sunce, blagi minus. Staze na Pancicu mnogo bolje pripremljene, otvorene staze 4, 4c, 4b, 4e. Pored toga, otvorene Marine vode 9 i 9a i Karaman 10.
    U centru, neverovatna guzva, za 3 sata uspeli da se spustimo 4 puta. Medjutim na Malom Karamanu, Marinim Vodama i Karamanu je bilo manje guzve a skijanje je bilo fenomenalno jer su staze bile bas dobro sredjene. Sve u svemu, u odnosu na proslu godinu, neuporedivo.

Da napomenem da su radile zice Malo Jezero, Krst i Masinac, ali njih nisam skijao.

E sad, moj generalni utisak je da na Kopaonikda skijam dolazim samo iz razloga sto imam apartman i sto su mi deca jos mala da ih vodim preko (mada je starija cerka isla pre dve godine samnom u Francusku i tamo naucila da skija).
    Za neko pravo skijanje, puno je zamerki. Prvenstveno, velike su guzve, staze su kratke, cene su previsoke.

Ali ima i dobrih strana. Pre svega, najbolje skijaliste u regionu, a i nase je, blizu je. Dobar provod za mlade... Sve u svemu, ja volim da dodjem, ali od skijanja ne ocekujem previse. Za neko ozbiljnije skijanje, preferiram Austriju i Francusku...
    Sto veći kompromis oko skija želiš da napraviš, to si nezadovoljniji u uslovima koji te zadese...

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od dzoninho Pogledati poruku

E sad, moj generalni utisak je da na Kopaonikda skijam dolazim samo iz razloga sto imam apartman i sto su mi deca jos mala da ih vodim preko (mada je starija cerka isla pre dve godine samnom u Francusku i tamo naucila da skija).
    Za neko pravo skijanje, puno je zamerki. Prvenstveno, velike su guzve, staze su kratke, cene su previsoke.

Ali ima i dobrih strana. Pre svega, najbolje skijaliste u regionu, a i nase je, blizu je. Dobar provod za mlade... Sve u svemu, ja volim da dodjem, ali od skijanja ne ocekujem previse. Za neko ozbiljnije skijanje, preferiram Austriju i Francusku...
    Sve si rekao.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •