Team building, druzenje, vikend na Kopu, sve jasno. Neko je vise takmicarski nastrojen pa malo ozbiljnije pristupi tom djelu, nekome to nije bitno i ide parolom bitno je ucestvovati. Sve jasno, hvala ti na informacijama
Team building, druzenje, vikend na Kopu, sve jasno. Neko je vise takmicarski nastrojen pa malo ozbiljnije pristupi tom djelu, nekome to nije bitno i ide parolom bitno je ucestvovati. Sve jasno, hvala ti na informacijama
History is made by those who dare to break the rules.
Od sutra i Gvozdac i Kneževske bare rade. Od instalacija je ostala samo Treska:
IMG_2331.jpg
Danas smo skijali Bele reke, skroz do Brzeća, ima dosta snega, nisu zvanično otvorene ali može kroz celac.
Moze do kraja da se sidje po dubokom snegu bez guranja?
Jel ima nekog na Kopu sutra da mi pravi drustvo na skijanju?![]()
Sto veći kompromis oko skija želiš da napraviš, to si nezadovoljniji u uslovima koji te zadese...
Bio ja danas, prvi put na kopu iz bg-a obdan što se kaže jer je prognoza obećavala i stvarno je bilo top, ne može bolje od kopaonika. Sve staze su radile i držale do kraja(osim nekih manjih delova kod levaka i slicno), nije bilo preterane guzve(pogotovo nama jer smo startovali iz Brzeća) a vreme sunčano i -7 sa jako slabim vetrom al dovoljno da vise bude na hladnijoj strani taman da staze izdrze.
Na kraju smo se spustili niz bele reke, nije idealno i ima par kraćih delova koji imaju po koju kamenčinu po stazi al može da se spusti. Inače gondola je kasnila sa polaskom 10 minuta i kad je krenula gasila se svakih 30 sekundi pa smo 35 minuta putovali do druge međustanice gde smo sišli i otišli na gvozdac, pretpostavljam neki problemi sa strujom, tako priča narod.
Prvi put sam i išao da startujem iz brzeća i dosta je dobro, podseća malo na austriju s tim što te ne dočeka redar koji te uputi gde i kako da parkiraš već redar koji ti naplati 500 kinti parking![]()
Bio juče obdan sa poludnevnim skipasom. Skijanje non stop od 9h do 13h, više ne može ni da se izdrži. Staze odlične, vreme perfektno, sve probali osim Belih Reka. Takođe smo relativno brzo napustili centar i preselili se na Mali Karaman, Gvozdac, Karaman, Gobelju. Malo manja gužva bila na žici Gobelja relej (taman da malo odmorimo). Na Gobelji klinci vežbali kapije pa vozili i onaj levak pored. Gvozdac i Ledenice izuzetni, staza tvrda, ali bez mnogo leda, jer je skoro puštena. Sve u svemu dan za pamćenje.
Pozdrav svim skijašima
Da li je neko bio danas, kakve su staze i kakva je situacija sto se tice guzve?
Ja sam bio u ponedeljak i tamo negde od 11h je po temperaturi izgledalo kao da je mart mesec.
Došao sam gondolom gore ali su je zatvorili nešto posle 12h jer je vetar počeo baš jako da duva. Organizovali su buseve od 14h da nas vrate dole u Brzeće. Ja sam info čuo od redara koji su bili na jarmu, kad smo se vraćali sa gobelje i od redara na vrhu MK. Ne bih da grešim dušu ako sam propustio ali na razglasu nije bilo ni reči o tome, bar na gobelji se čula samo muzika sa razglasa što je besmisleno da tako važnu informaciju ne saopšte na taj način.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 1 - Gostiju: 1)