Strana 5 od 5 PrvaPrva ... 345
Rezultati 41 do 43 od 43

Tema: Accessories

Senior Member
    Datum registracije
    12.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Jel ima neko iskustva sa carv uredjajem - https://getcarv.com/

Deluje mi zanimljivo i gledao sam dosta recenzija koje su naravno sponzorisane od strane njih, ali me zanima ako ima neko da je to probao i koliko realno moze da unapredi skijanje sa tim?

Da je malo jeftiniji sigurno bih ga probao svakako, ali ovako se ne bih zaletao bez neke realne preporuke.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    42

Podrazumevano

Pre par godina se pokrenula tema na to, mislim da ga je lexinho021 koristio pa pitaj njega. I meni se cini kao super stvar ali poprilicno skupa. Ne toliko kao hardver vec software posto svake godine placas korisnicku licencu. Senzore kao nesto gratis dobijes ali je annual licence 250$. Ako kupujes nesto krace onda placas i senzore. Svake godine doplacivati par stotina $$ je bas puno. Sve u svemu, meni izgleda interesantno i voleo bih probati. Kad bi bilo negde iznajmiti na dan ili dva, to bi bilo top.

Mene je uvjek interesovao taj izvjestaj i da li je live, da li odmah salje komentare ili moras kasnije citati u aplikaciji. Vidim na sajtu da navode turn-by-turn-feedback opciju. To znaci da stavis slusalice i kao da imas trenera uz sebe, slusas audio coaching i odmah dolaze instrukcije. Ako ima tu opciju to mi je onda vrhunska stvar
    Izmenio/la Grazer; 10.02.2025 u 16:12.
    History is made by those who dare to break the rules.

Senior Member
    Datum registracije
    12.12.2020
    Skije / Bord
    Head V-Shape V5
    Godina
    29

Podrazumevano

Da, to bi bilo super da moze da se iznajmi i proba.

Ali svakako mi je 250e godisnje malo skupa igracka. Za te pare skijam 7-8 dana na staroj planini npr, sa sve ski passom

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •