Pozdrav narode!
Ako neko ima za prodaju snowboard dasku oko 140cm pa do 145-146cm neka se javi uzimam sve u razmatranje!
Pozdrav narode!
Ako neko ima za prodaju snowboard dasku oko 140cm pa do 145-146cm neka se javi uzimam sve u razmatranje!
Imam neki stari Hammer, mislim da je oko 146...zenski pro allmountain, ako se nisi snasla u medjuvremenu, samo da vise ne zauzima prostor
Snowboarding is skateboarding for pussies!
Stari imam i ja K2 neki, iz 2001, sad bih nesto novije ali koliko vidim moracu potpuno nov da uzmem
Hvala puno na javljanju!
imas na fejsu u snow srb, ili snowboard pijac, ili na kupujem prodajem, mislim da sam pre neki dan video Volkl Flavor za 50ak e, a to je dobra daska i nije matora
Snowboarding is skateboarding for pussies!
Hvala na informacijama, zaboravila sam za snb pijac jer nemam fejs dugo, nasla sam na kp coveka koji mi je ponudio jednu nitro, iz 2010 ali se premisljam opet Tu Volkl ne nadjoh
Hvala puno jos jednom!
za 100e uzmes novu Nitro dasku i ne razmisljas nista, moja sestra uzela prosle sezone novu Nitro Mystique za 100e, ja sam isto novu Nitro PRIME platio 110e
Gde ste nasli za 100e? Ja sam nasla jednu prelepu Nitro Arial, ali je 170e...
Ima kod Mladena u Kraljevu, decko prodaje samo Nitro program, a ta koju si ti nasla ne znam tacno koja je cena
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)