Ovu temu moram staviti u favorite
ne secam se imena picerije u vikend naselju...ali secam se da su jedan dan imali kupus sa rebarcija, pa pasulj drugi dan i treci sarma i tako u krug
koja pica ...zlatna jela
Ovu temu moram staviti u favorite
ne secam se imena picerije u vikend naselju...ali secam se da su jedan dan imali kupus sa rebarcija, pa pasulj drugi dan i treci sarma i tako u krug
koja pica ...zlatna jela
Niko nije pomenuo restoran Velež u Jošaničkoj banji. Fenomenalna klopa, cene više nego povoljne. Postoje polovine porcije za ženski deo ekipe... Preporuka od mene...
Na putu ka Kopu, 15ak km posle Krusevca, kafana Stara Krcma. Odlicna klopa i jako velike porcije tako da se ne zalecite. Ako uzimate i predjelo koje je sjajano, moze da se deli glavno jelo.
Velez je po meni najbolji restoran tog tipa, bio sam stotinu puta, ne znam da sam negde jeo bolju klopu. I mi u drustvu uzimamo po pola porcije i to bude bas taman ako si dobro gladan. Rolovana teletina 450din salata 100-150din pice 120 i to je to super cena. Takodje ko ide na polupansion u Srebrenac klopa je odlicna, verujem da su jela po narudjbini jos bolja, mada nije jeftino. Gde su te palacinke u masincu?![]()
Palačinke u masincu nisu ni za šta. Jeftine ali kao karton.
Znaci Velez veceras
Ipak Maglič, i sasvim ok i više od toga. Usluga kao i prošle godine stvarno top. Cene nisu spuštali
Meni taj Maglic deluje kao tezak fenseraj.
Jeste malo fensi ali ne u negativnom smislu.
Sinoc smo bili u Velezu. Dobio preporuku za pastrmku. Iako sam više mesojed, posle skoro svakog dana mesa i mesa i mesa na kvadrat - odlucih se za pola porcije pastrmke i pola porcije bele vesalice. Odlično je bilo nemam komentara ali valjda su očekivanja bila takva da sam očekivao više. Minus je sto nemaju nikakvu supicu/corbicu niti bilo šta drugo od kuvanih jela. Inače porcije jesu ogromne ali meni nije ništa ostalo.
Ispod smeštaja u konacima, restoran Rio, preporučio bih pljeskavicu sa kajmakom. A ni teletina ispod saca im nije za hitit
A da, bio sam u 2 navrata i u skituljku da probam famoznu pitu sa borovnicama. Ne znam šta bih rekao, posle 2h skijanja valjda toliko ogladnis pa i to bude ok. Inače atmosfera je simpatična.
A da, na dnu staze broj 9, Marine vode, komplet lepinja. Lepo zagreje stomacic.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)