Pa i nije neka korist kada se priča u šiframana dnu staze 10 (Karaman) postoji tri mesta gde može da se pije/jede tako da ...
(Jaram, Stari Jaram i Zimska Bajka)
Ja sam bio prošle godine u starom Jarmu. Eto, da ovim izuzmem ova druga dva mesta gde je možda potpuno drugačije. A možda je i u starom jarmu nešto se promenilo, tako da..
Slika sa lica mestaambijent je zapravo dosta prijatan koliko se sećam.
Na povratku sa Kopaonika obavezno svratite u krcmu Mura u centru Brusa (u glavnoj ulici). Odličan rostilj (cevapi, dimljena vesalica, svinjski vrat,...).
Pregledacu temu,ali cu ipak postaviti pitanje. Rucali u Aloalo, i necu o zamerkama, bitno je da je hrana OK, ali bih ipak hteo cuti mesta za dobar obrok srpske kuhinje od centra prema vikend naselju.
Meni lično na Kopaoniku je najbolji Kamelot (nalazi se u “planinskoj kući” [neki je zovu i vila gorica]). Odlična hrana, imaju domaće (svoje) pivo, ljubazno osoblje.. Mora da se rezerviše unapred ove godine zbog smanjenog kapaciteta (korone)....
Pošto mi iz NS idemo preko Jošaničke Banje sada od kako je pre više od godinu dana napravljen autoput, OK a povoljna varijanta Velež ali meni je bolja varijanta “kod Mira” u Bogutovcu.
I naravno pasulj u Odžakliji uz prijatnu šetnju do tamo i nazad, posle pasulja na pivo u Rtanj B![]()
Zna li neko koji restorani rade dostavu za vikend naselje? Ili koji restoran iz vikend naselja u blizini cardaka vrsi dostavu/salter prodaju?
Imaš na infokop sajtu. Mnogi dostavljaju.
Možeš i u Guglu da ukucaš, Kopaonik dostava hrane.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)