Nije Jahorina velika, brzo ćeš videti šta ti odgovara za učenje karvinga. Možda su Poljice (šestosed) najbolje za učenje.
Nije Jahorina velika, brzo ćeš videti šta ti odgovara za učenje karvinga. Možda su Poljice (šestosed) najbolje za učenje.
http://www.jahorina.org/info/webcam-jahorina.php#
Untitled.jpg
Cca 20cm za sada novog snega, vrlo moguce i 50 cm...ponedeljak, utorak, sreda....ko moze JURISSSS....ja odoh...
16807488_1279901208756581_2700861577811998923_n.jpg
Vec sam rekao da danas treba biti gore? Kako izgleda i sreda ce biti ovakva...
Pozdrav!!!!
Na Jahorini će u subotu, 25.02.2017. godine, biti održan Red Bull Home Run, masovno spuštanje skijaša i bordera niz planinu. Ovaj sportsko-zabavni događaj se na Jahorini dešava četvrti put i već je postao sinonim za dobru zabavu kako samih učesnika tako i svih ostalih posjetilaca.
Na startu trke učesnici trebaju pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, nakon čega se na njima trebaju spustiti niz stazu.
Pobjednike u tri discipline – najbolji skijaš, najbolji snowboarder i najbržu ženu, očekuju vrijedne nagrade.
Oni koji žele učestvovati trebaju se na dan trke do 14 sati registrovati u Red Bull šatoru.
Takmičari moraju imati kacigu i startni broj, a učestvovati mogu amateri i rekreativci, bez obzira na pol.
Svaki namjerni fizički kontakt nosi diskvalifikaciju, a iz trke će biti isključeni i takmičari koji ne budu poštovali zacrtanu stazu.
Takmičenje počinje u 16:00 sati, a nakon proglašenja pobjednika u ciljnoj zoni, kod Kolibe hotela Termag, biti će održan after ski party, na kojem će vas tokom dana zabavljati Audio InFunktion & Zlijay, a u večernjim satima DiskoBajagi.
Na zabavu su pozvani svi takmičari i posjetioci, a ulaz na party je besplatan.
Datum: 25.02.2017.
Više informacija o trci potražite na www.redbull.ba/redbullhomerun
Imao sam priliku da prisustvujem ovom događaju 2012. godine. Potpuno suluda trka gde se na kraju povredilo xy ljudi i to najviše u ciljnoj ravnini. Toliko je bilo prostora za kočenje da nije bilo šanse da ne dođe do sudara kada se svi takmičari sjure velikom brzinom na isto mesto. Još kada se uzme u obzir faktor da na trci učestvuju i polu-skijaši i oni što samo misle da znaju da skijaju, pa onda da se trka održava na kraju dana, kada je već vidljivost slabija a staza razrovana... to sve samo povećava rizik.
Organizatora izgleda zanima samo zabava, a o bezbednosti nek razmišlja neko drugi.
Eve me gore...jutrom i nekako ali vec posle 11h mokro progledalo ...ostao sam i sutra jer je sve ovo tanko temperature visoke dune jugo...ovaj Elan 888 jede sve ovo tako da jis sutra pa menjam lokaciju..
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Da neko pogresno ne razume...moze se skijati ali zahteva brzinu i jake noge...a petak ce biti 3. Dan + temperatura uz povremen jugo i kisu tako da je veliko pitanje sta ce biti sa stazama do kraja...na planini krs Slovenaca...
Danas pravo lice Jahorine.... Neocekivano predivno prepodne..Praca/Skocine do 11 perfektno ...generalbo skijalo se do Lasr drive ... Ide novi sneg za vikend cca 60cm i temp do -10 sledece nedelje tako sledecu nedelju treba iskoristiti.
Poslusao sam te!
Pre sat vremena sam stigao.
Pocelo je lepo da zatrpava.
Nadam se da ce me za 6h docekati 50cm pršića.
Docekalo me.
I vise nema pršića, skoro sve ugazeno.
Ostavio sam malo i za sutra.
Extra dan na Jahorini, pun svežeg snega koji je do 15 h padao.
Bilo je steta propustiti ovih pola metra snega.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)