Slaba godina, najgora u poslednjih nekoliko sezona
- 6 dana Tri doline
- 4 dana Kopaonik
- 3 dana Jahorina (sve zajedno 8 sati skijanja po kamenju i blatu)
Slaba godina, najgora u poslednjih nekoliko sezona
- 6 dana Tri doline
- 4 dana Kopaonik
- 3 dana Jahorina (sve zajedno 8 sati skijanja po kamenju i blatu)
Solden, Hochgurgl - Obergurgl, Serfaus - Fiss - Ladis, Ischgl, St.Anton - Lech - Zurs, Pitztal, Hintertux, Kitzsteinhorn, Pressena, Molltaler, Mayrhofen, Katschberg, Obertauern, Val Thorens, Meribel, Courchevel, Les Menuires, Cervinia, Val Touranche, Courmayer, Bormio, Livigno, Kronplatz, Folgarida - Marileva, Madonna di Campiglio, Passo Tonnale, St Moritz, La Thuile, La Rosserie, Arabba - Marmolada, Canazei, Corvara, Alta Badia, Val Gardena, Sella Ronda, Pohorje, Kop, Jahorina...
Loša, loša...
3 Bjelasica
3 Kopaonik
1 Nassfeld
7 ukupno
Bjelasica samo 3 dana - ne pamtim lošiji rezultat u zadnjih 5 godina
Kopaonik 3
Soelden 7
Obergurgl, Hohgurgl 1
Paso Tonale, Ponte di legno 5
Madonna di Campiglio 1
Kopaonik 2
Jos uvek gledam i gledam, a videcemo da li ce biti jos. Ukupno 19
Ove godine opet samo Kopaonik. A imao sam planove za decembar Kronplatz, kraj januara Alta Badia, uz vikende na Kopaoniku...
Em kriza, em slaba zima, pa još malo krize u drugom delu zime...
Na kraju sve se svelo na:
2 dana - Kop, opening
7 dana - Kop, januar, kamenje, pre nego što je pao sneg
2 dana - Kop, februar, pre sretenja
2 dana - Kop, mart, jedini vikend da sam potrefio sunce
total: 13 dana, svega 3 sunčana, svega 5 ukupno da je vidljivost bila pristojna i mislim da je samo 3 dana temperatura bila u minusu.
2 bedna dana na Kop-u po kacamaku
+
povreda skocnog zgloba na Malom Karamanu
=
trauma centar i kraj sezone 2013/14 za mene
Kakva je zima bila na Balkanu, ispade sezona odlična. U 30 dana odskijao 1127,4 km staza sa 493 prevežene žice i ukupno 171 km visinske razlike:
Sezona 13-14.jpg
35 dana....od toga 6 dana Alta Badie, 1 dan Tarvisio, 1 dan Moeltall...ostalo Pohorje...loše, loše u božju mater... najbolje se skijalo ovih 6 dana Alta Badie....
Svaka cast!
Ja ponovo los, 9 dana sve ukupno:
6 dana Paradiski(3 La Plagne+3 Les Arcs)
3 dana kop(iz dva puta, od cega je jedan dan bilo tabananje, pa ne znam ni dal da racunam to)
Jako loše, ali realno super je što je i toliko jer zdravstveno nisam bila ok, imala baš puno posla. Želim sebi više sreće u sledećem izvlačenju.
6 - Kopaonik SRB
6 - Valmeinier FRA
-------------------
12 dana skijanja :P
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
. Želim sebi više sreće u sledećem izvlačenju.
odlicno, hahahhah.
Nadam se da ce dolazeca sezona biti bolja za sve nas .
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)