Crkva na Kopaoniku se nalazi blizu parkinga za autobuse (preko puta Kragujevačkog odmarališta):
IMG_7183.jpeg
IMG_7185.jpg
Crkva na Kopaoniku se nalazi blizu parkinga za autobuse (preko puta Kragujevačkog odmarališta):
IMG_7183.jpeg
IMG_7185.jpg
I par fotki sa Gobelje:
IMG_7169.jpeg
IMG_7170.jpeg
IMG_7171.jpeg
IMG_7172.jpeg
Da nije cena garaze sa polupansionom?
Kreteni !
Ispada naša Bjelasica za dž sa cijenama parkinga.
Elderly
Ubrzano upropascavaju Kop! Tuzno!
Dobro nisu neku zgradu digli da bude visa i od Pancica.
Smeštaj u Brzeću, kod gondole, IDEALNO ZA SKIJAŠE
Bansko apartman - korisne informacije o zimovanju u Banskom www.apartmanbansko.com
Brzeće Apartmani www.BrzeceSmestaj.com
Brzeće Smeštaj www.Brzece-Smestaj.com
Apartman Ema Brzeće, blizu gondole: https://www.brzecesmestaj.com/apartm...aonik-smestaj/
Brzeće - Apartman Nina, kod gondole: https://www.brzecesmestaj.com/apartm...ndole-smestaj/
Kupovina Prodaja
Nema garaža nego parking, mislio sam na cijenu parkiranja, generalno.
Elderly
@ExBaker: kako se uzmeja na primer u poslednjih nekoliko godina, sam zimi po dva meseca na Kopaoniku i nisam do sada nijednom platio parking. Ni lopatarima, ni parking servisu
. Koristio sam usluge lopatara, kada dugo stoji auto i zatrpa se u snegu, dogovorim sa njima cenu i oni mi otrpaju auto...
Iskreno, ako neko želi da parkira u garaži, mislim da su ove dosadašnje mnogo bolje - zato što su potpuno zatvorene. Ova nova je "gradska" i nisam oduševljen zato što je otvorena, pa ako je napolje -20c i auto je na skoro -20c... Garaže se na skijalištima koriste iz više razloga: bezbednost auta, nema čišćenja posle i najvažnije je da je auto na "toplom", tj. da nije na ekstremnom minusu što zbog dizela, što zbog akumulatora...
A šta se dešava sa uređenim besplatnim parkinzima? Bila je priča da će napraviti jedan negde oko početne Sunčane doline. To bi bilo održivo rešenje... ne mora da bude besplatan, ali da bude razumna cena, da bude održavan i obezbeđen i da postoji bus koji prolazi tuda. btw...jel postoji bus ili je ukinut?
A mislim da je i 500 dinara dan preskupo. Pre nekoliko godina je bilo 300, a za više dana mislim da nisu davali popust.
Cenu garaže je besmisleno komentarisati...skuplji su od garaže u Tinju![]()
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)